Κιτρινόμαυρη αποστολή στην Σούπερ λίγκα για το άρθρο 99

Η διεξαγωγή διοικητικού συμβουλίου που θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής στις 14:00 από τη Σούπερ λίγκα, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον Άρη, μια και ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι και η προοπτική των ΠΑΕ να υπάγονται στο άρθρο 99.

Υπενθυμίζουμε ότι ενόψει της εκδίκασης της αίτησης των κίτρινων στο Πολυμελές Πρωτοδικείο στις 9 Νοεμβρίου, είναι πολύ σημαντικό  έχουν «σύμμαχο» την Σούπερ λίγκα.

Η κιτρινόμαυρη αποστολή αποτελείται από τους Αντώνη Ζαμπέτα και Χρήστο Γρόλλιο, προκειμένου να αναλύσουν όλα τα δεδομένα και να εξηγήσουν ότι το άρθρο 99 είναι μονόδρομος για την επιβίωση της ΠΑΕ, χωρίς να παραβιάζονται οι κανόνες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει θετικό κλίμα μεταξύ αρκετών ΠΑΕ, την ώρα που και άλλες ΠΑΕ (ΑΕΚ, ΟΦΗ κ.α) περιμένουν να δουν αν θα υπαχθεί ο Αρης στο «99», ώστε να ακολουθήσουν κι αυτές. Μια θετική στάση της λίγκας θα αποτελέσει «προίκα» και για τη συνέχεια ενόψει της ΕΠΟ.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης, όπως ανακοινώθηκε επίσημα έχουν ως ακολούθως:

1. Συνέπειες μη Αδειοδότησης ΠΑΕ- Μελών της Super League για την Αγωνιστική Περίοδο 2013-14.

2. Συζήτηση περί της δυνατότητας ή μη υπαγωγής Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών στην Προπτωχευτική Διαδικασία Εξυγίανσης του Πτωχευτικού Κώδικα (άρθρα 99 επ.).

3.Επιστολή Forthnet στο πλαίσιο εκδίκασης, ενώπιον του Πρωτοδικείου Πειραιώς, αιτήματος περί χορήγησης προσωρινής διαταγής της Forthnet Α.Ε. κατά των εταιρειών «Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.» (τηλεοπτικός σταθμός Σκάι) και «Ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε. (δικτυακός τόπος skai.gr).

4. Σχέσεις με Π.Σ.Α.Π.

5. Αποτίμηση Αξίας Ποδοσφαιριστών για τη χρήση 2011-12 – Σύνταξη ισολογισμών ΠΑΕ.

6. Οικονομικά Θέματα του Συνεταιρισμού.

7. Οικονομική Ενίσχυση στις Υποβιβασθείσες Ομάδες περιόδου 2011-2012.

8. Θέματα Γηπεδικών Εγκαταστάσεων.

9. Επικύρωση Υποστηρικτικής Συμφωνίας με Εταιρεία Αερομεταφορών.

10. Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

11. Διάφορα.

To Top