Αρνητικοί για επιστροφή Παπαϊωάννου και Ορφανίδης

Με αφορμή την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες σχετικά με την επιστροφή δυο πρώην μελών της διοίκησης σε ένα νέο σχήμα, οι θέσεις των δυο παραγόντων του συλλόγου είναι ξεκάθαρες.

Πρόκειται για τους Ντίμη Παπαιωάνου, Τάσο Ορφανίδη οι οποίοι θήτευσαν στη διοίκηση Αθανασιάδη και αποχώρησαν μετά το ναυάγιο  στο θέμα των επενδυτών εξ Ελβετίας τον περασμένο Μάιο.

Το PRESSARIS σε ανάρτησή του εκείνη την εποχή είχε επισημάνει τους λόγους αναφορικά με την διάθεση για προσφορά κάποιων ανθρώπων από την δεξαμενή της κιτρινόμαυρης οικογένειας. Ο Άρης δεν είχε, ούτε έχει την πολυτέλεια να κλείνει πόρτες σε ανθρώπους που αποτελούν την λεγόμενη «νέα γενιά» και πάνω απ΄ όλα δείχνουν τη βούληση, αλλά και διαθέτουν την ευχέρεια να συνδράμουν σε μια ουσιαστική προσπάθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από το περιβάλλον τους, δεν έχουν για την ώρα ωριμάσει οι συνθήκες επιστροφής τους στα κοινά (δίχως να αποκλείεται στο μέλλον)  παρά το γεγονός ότι έχουν δεχτεί κρούση από διάφορες τάσεις του κιτρινόμαυρου συλλόγου, σε ανεπίσημο επίπεδο, εδώ και μερικές μέρες.

Επίσης, είναι προφανές ότι υπάρχει σ΄ έναν βαθμό προβληματισμός στους ίδιους για τις ευθύνες που αποδόθηκαν την άνοιξη για τους χειρισμούς της προηγούμενης διοίκησης, τις οποίες επωμίστηκαν όλοι, όχι όμως στο βαθμό που τους βαραίνουν αναλογικά…

Με αυτά τα δεδομένα, οι Παπαϊωάννου και Ορφανίδης είναι αρνητικοί και είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπουν σε κάποιο διοικητικό σχήμα αυτήν την εποχή.

To Top