Από «υπηρεσιακοί» και με τη βούλα «πρώτοι» Πασιαλής και Μπουγιουκλής

Ο Άρης μετά την αποχώρηση του Μάκη Κατσαβάκη αναζήτησε τις εναλλακτικές λύσεις για τον πάγκο του Άρη, δίνοντας ρόλο «υπηρεσιακού» προπονητή σε δυο δικά του παιδιά, τον Νίκο Πασιαλή και τον Δημήτρη Μπουγιουκλή.

Για διάφορους λόγους, οι λύσεις αυτές έμειναν στη θεωρία, το τεχνικό δίδυμο  έδειξε θετικά δείγματα γραφής από την πρώτη στιγμή και έφτασε και τυπικά η στιγμή κατά την οποία από «υπηρεσιακοί» γίνονται και με τη βούλα «πρώτοι» προπονητές της ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπουγιουκλής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, παίρνοντας και στα… χαρτιά το χρίσμα, ενώ ο Πασιαλής έχει ήδη συμβόλαιο όντας μέλος της ομάδας Κ20.

Η κίνηση αυτή από την ΠΑΕ είναι η τυπική επισφράγιση της συνεργασίας και εκφράζει την εμπιστοσύνη της προς τους δυο προπονητές που καλούνται να οδηγήσουν τον Άρη από δω και πέρα σε επικίνδυνες αποστολές.

Συμβόλαιο με τον Άρη έγινε και με τον νέο γυμναστή της ομάδας Νίκο Βλάχο, ο οποίος ενισχύει το τεχνικό τιμ των κίτρινων.

Για τους Πασιαλή και Μπουγιουκλή μίλησε χθες ο Αλέκος Κατσιαούνης στην ραδιοφωνική εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του, τονίζοντας ότι: «Ήτανε καθαρά θέμα ψυχολογίας. Κάναμε μία έρευνα αγοράς. Είδαμε ότι δεν υπήρχανε στην Ελλάδα αξιόπιστες λύσεις εκείνη την στιγμή και μετά από κουβέντα που έγινε μεταξύ των μελών της διοίκησης αποφασίσαμε να προχωρήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Οι δύο αυτοί άνθρωποι είναι κοντά στην οικογένεια, μπορούσανε να πιάσουνε τον σφυγμό των παικτών, ξέραμε ότι οι δυνατότητες της ομάδας δεν ήτανε αυτές και εν τέλει φάνηκε πως κάναμε το σωστό»

To Top