ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπουγιουκλής: “Πώς βίωσα τον εφιάλτη του Covid-19! O Άρης ομάδα για πρωταθλητισμό”!

Ο Δημήτρης Μπουγιουκλής, μέλος του Άρη στην τελευταία νίκη στην Λάρισα πριν από 30 χρόνια, μίλησε για το κιτρινόμαυρο τρίποντο, αλλά και την περιπέτεια του με τον Covid-19.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Αρχικά για το ότι πέρασε κορωνοϊό είπε:

Πέρασα αυτήν την περιπέτεια, τραυματική. Δέκα μέρες στο ΑΧΕΠΑ τα βλέπεις όλα. Ήμουν δύσπιστος στην αρχή με τον κορωνοϊό αλλά πραγματικά σου δημιουργεί πολλά προβλήματα, δεν κάνει διακρίσεις και δεν κοιτάς ηλικίες. Είχα ξεκινήσει με πυρετό δίπλα στις 15:00-16:00 του μηνός. Δεν κάπνιζα δεν έπινα, παλιός αθλητής μου είπαν ότι θα συνέλθω. Περάσαν οι μέρες, συνέχιζα να έχω πυρετό και είπα ότι δεν πάει, και κάναμε εισαγωγή στο ΑΧΕΠΑ. Μετά από δέκα μέρες ήμουν καλύτερα, με ορούς και οξυγόνο ήμουν καλύτερα. Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Πάρα πολύς κόσμος έρχεται στο ΑΧΕΠΑ. Είχε πάρα πολύ κόσμο, ειδικά στην Θεσσαλονίκη είναι πάρα πολλά τα κρούσματα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, αξίζουν τα συγχαρητήρια από όλους μας στους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Στις ΜΕΘ τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα.

Για το πως ένιωσε:

Νιώθεις την μοναξιά πάρα πολύ έντονα, δεν μπορεί να σε επισκεφτεί κάποιος. Καταλαβαίνεις ότι δίπλα σου υπάρχουν άνθρωποι με πιο βαριά νοσήματα που υποφέρουν. Περνάνε από το μυαλό πολλά πράγματα. Είσαι σε έναν θάλαμο με ανθρώπους που μερικοί εξ αυτών φύγαν από την ζωή. Ήταν το δυσκολότερο κομμάτι της ζωής μου, σε αλλάζει, αλλάζει τον τρόπο σκέψης και την φιλοσοφία της ζωής σου. Για 2-3 μήνες έχω αποκτήσει πολλά αντισώματα από ότι μου είπαν οι γιατροί και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Βέβαια δεν μπορούμε… καφέ να πιούμε.

Για το ματς με την Λάρισα:

Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Η Λάρισα είχε πολύ καλή ομάδα. Ήταν μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και πολύ ταλέντο. Ο Άρης ήταν πολύ σοβαρός με πολύ καλή ψυχολογία. Είχε πλάνο, είχε συνεχή στις γραμμές και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Ο Άρης δέχθηκε κάποια πίεση στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά εκεί πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στον Σιαμπάνη. Από εκεί και πέρα ο Άρης ήταν κυρίαρχος. Ήταν από τα καλύτερα γκολ που έχω δει, ήταν ένα τέλειο πλασάρισμα, το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής και όχι μόνο.

Για το που μπορεί να φτάσει ο Άρης:

Είναι στην κορυφή, έχει φτάσει. Θα χρειαστούνε εναλλακτικές λύσεις. Ο Άρης θα κάνει φέτος πρωταθλητισμό μετά από πολλά χρόνια. Είναι πιο έτοιμος από ποτέ για να κάνει πρωταθλητισμό, για να είναι στην πρώτη-δεύτερη θέση.

Ο Άρης έχει βάθος στο ρόστερ, κερδίζει συνέχεια και αυτό δεν μπορεί να είναι θέμα τύχης. Έχει τρεις τερματοφύλακες που όλοι μπορούν να παίξουν βασικοί σε κορυφαίες ομάδες της Super League.

Μεσοεπιθετικά έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Ο Σάσα δεν είναι πάντα φέτος στην ενδεκάδα. Έλλειπαν ο Τζέγκο και ο Μπεναλουάν και δεν φάνηκε το κενό τους.

Το πλεονέκτημα αυτήν την στιγμή στον Άρη είναι οι εναλλακτικές του λύσεις, πέρυσι είχαμε καλή ενδεκάδα αλλά μας έλλειπαν οι εναλλακτικές.

Έχει πολύ ταλέντο μεσοεπιθετικά, ο Μάνος έβαλε ένα εξαιρετικό γκολ για το 0-1, πήρε ψυχολογία. Κατάφερε αυτό που ήθελε. Η ψυχολογία του θα ανέβει, και γιατί όχι να συνεχίσει να σκοράρει.

Για τον Ματέο Γκαρσία:

Xθες ήταν πάρα πολύ καλός. Μπορεί να έπαιξε ρόλο και ο Μάντζιος στο να ανέβει η απόδοση του, μπορεί να του ανέβασε λίγο την ψυχολογία. Τα πάντα στο ποδόσφαιρο είναι ψυχολογία. Ο Ματέο κατά τα άλλα είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που πάντα προσπαθεί. Τρέχει, μαρκάρει κάνει δουλειά.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει ξανά από τον Άρη. Είναι ένας έμπειρος προπονητής. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και πρέπει να του το πιστώσουμε αυτό. Υπάρχουν πανηγυρισμοί παντού και πρέπει να έχει βάλει το χεράκι του σε αυτό.

Βλέπουμε και την συμπεριφορά που είχε προς τον Σούντγκρεν. Ήταν ένας παίκτης παροπλισμένος που όμως τον χρησιμοποίησε.

Ενώ τέλος ανέφερε:

Να καταφέρουμε φέτος όλοι μαζί να καταφέρουμε τον πολυπόθητο στόχο που είναι ένα τρόπαιο. Σίγουρα όμως ο πρωταθλητισμό που θα γίνει φέτος θα ανυψώσει το ηθικό όλων.

To Top