ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κιτρινόμαυρη… ενέργεια: Ομάδα και κόσμος μαζί μετά από 91 μέρες

Το ενεργειακό πεδίο του Κλεάνθης Βικελίδης ετοιμάζεται και πάλι να στείλε τα θετικά του vibes! Το “λουκέτο” των δυο μηνών στα γήπεδα έχουν αρθεί, ο Άρης είχε ένα σερί αγώνων εκτός έδρας και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει στο “σπίτι” του για πρώτη φορά, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, μετά από τρεις μήνες και πιο συγκεκριμένα, μετά από 91 μέρες!

Οι κιτρινόμαυροι αγωνίστηκαν για τελευταία φορά με φιλάθλους στις 26 Νοεμβρίου κόντρα στον Παναθηναϊκό (νίκη με 2-0). Έκτοτε όσα παιχνίδια έδωσε στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν κεκλεισμένων των θυρών, στερούμενος τη δυναμική του κόσμου του…

Κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι έκτοτε και μετά από ένα σερί έξι εκτός έδρας αγώνων υποδέχεται μετά από 91 μέρες τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και η προσμονή όλων είναι μεγάλη… Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Λίντσεϊ Ρόουζ: “Εμείς παίζουμε ξανά στην έδρα μας με τους φιλάθλους στο πλευρό μας κι αυτό το περιμένουμε με ανυπομονησία! Θέλουμε να νικήσουμε γι’ αυτούς, που επιστρέφουν μετά από πολύ καιρό!”.

Την ίδια ώρα, ο Άκης Μάντζιος τόνιζε με έμφαση: “Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να παίξουμε μπροστά στο κοινό μας! Μπροστά στον κόσμο μας, που τόσο πολύ μάς έλειψε όλο αυτό το διάστημα. Από εκεί και πέρα, περιμένω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι απέναντι σε μια ομάδα, που μάχεται να μείνει στην κατηγορία. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα”.

Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή ης χτυπάει τον.. κώδωνα του κινδύνου. “Είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ ΜΑΣ να προσαρμοστούμε στο νέο πλαίσιο και να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα που θα θέσει σε κίνδυνο την ομάδα μας και το «σπίτι» μας. Έχουμε μπροστά μας μια σειρά κρίσιμων αγώνων που κρίνουν τους στόχους μας και ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Υπενθυμίζουμε ότι ο νέος νόμος είναι αυστηρός και προβλέπει σκληρές ποινές, που είναι άμεσα εφαρμόσιμες.

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και ρίψη καπνογόνων, κροτίδων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών και κάθε άλλης μορφής αντικείμενο, που μπορεί να προκαλέσει μέχρι και το κλείσιμο του γηπέδου μας”, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

To Top