Κιτρινόμαυρη… “λάβα” με πάθος, παλμό αλλά με μυαλό και μάτια ανοιχτά!

Το Κλεάνθης Βικελίδης αναμένεται να γεμίσει σήμερα από τους φιλάθλους του Άρη, οι οποίοι ετοιμάζουν μια θερμή ατμόσφαιρα, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τους παίκτες της ομάδας να φτάσουν στο πολύτιμο τρίποντο.

Δεν αποτελεί αυτό είδηση. Η κιτρινόμαυρη “λάβα” ήταν και είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της πιο καυτής έδρας του ελληνικού πρωταθλήματος, ικανή να αλλάξει τις ισορροπίες σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Θεωρείται δεδομένο ότι οι κερκίδες του Χαριλάου θα ξεχειλίζουν από πάθος και παλμό. Όλοι θα έχουν όμως το μυαλό και τα μάτια ανοιχτά. Οι οργανωμένοι οπαδοί βρίσκονται στο πόδι προκειμένου να συνδυάσουν μια «καυτή» ατμόσφαιρα, αλλά χωρίς παρεκτροπές.

Ήδη ετοιμάζουν ομάδες περιφρούρησης, έχοντας τα μάτια και το νου ανοιχτά για να κυλήσουν όλα ομαλά στις κερκίδες. «Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι. Δεν θα πρέπει κανείς να παρασυρθεί και να δημιουργήσει το παραμικρό από κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα ή κάποια πρόκληση» όπως ειπώθηκε και στην τελευταία ραδιοφωνική εκπομπή του Super 3.

Ο κόσμος του Άρη θα είναι εκεί βάζοντας στην άκρη τις πικρίες του, περιμένοντας απλά να δει σημάδια ζωής και περηφάνιας από την αγαπημένη ομάδα! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To Top