Τσιώλης: “Ρυθμιστής η άμυνα του Άρη – Υπάρχει επόμενη μέρα…”

«Τελικό αποτέλεσμα μη μου ζητάτε. Όποιος κάνει προγνωστικά σε ντέρμπι, αυτός είναι ο χαμένος»!

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στην εφημερίδα «δημοκρατία» για το ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ ξεκινώντας με τα παραπάνω λόγια την ανάλυσή του. «Το λέει και η λέξη, ντέρμπι. Άρα όλα αλλάζουν. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι πιο ισχυρός, να έχει μια μεγαλύτερη αγωνιστική δυναμική, αλλά εδώ θα μετρήσει το πάθος, η δύναμη, η φανέλα, η θέληση των παικτών» μας είπε ο έμπειρος τεχνικός.

Ο Άρης είναι τελευταίος, δεν θα επηρεαστεί;

«Όχι. Σε τέτοιους αγώνες, οι παίκτες ξεχνούν τη βαθμολογική τους θέση, δεν βλέπουν τίποτα άλλο πέρα από την νίκη. Το κίνητρο είναι μεγάλο. Το βαθμολογική άγχος περνάει σε δεύτερη μοίρα».

Ποιοι παίκτες θα κρίνουν το ματς;

«Από τον Άρη Αγκάνθο, Τάτος είναι ποιοτικοί παίκτες και ρυθμιστές. Από τον ΠΑΟΚ όλη η μεσοεπιθετική γραμμή είναι εξαιρετική και μπορεί να αλλάξει την ισορροπία του αγώνα. Γι αυτό πέρα από τα πρόσωπα θα παίξει ρόλο πώς θα λειτουργήσει μεσοαμυντικά ο Άρης κι ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα».

Με ήττα ο Άρης δύσκολα θα αποφύγει το μοιραίο. Υπάρχει επόμενη μέρα;

«Σίγουρα ναι, όταν μιλάμε για το μέγεθος του Άρη. Θα του δοθεί η ευκαιρία για μια νέα αφετηρία, εφόσον εξαλειφθούν τα καρκινώματα του παρελθόντος».

Ο ΠΑΟΚ 26 βαθμούς από την πρώτη θέση. Απέτυχε φέτος;

«Είναι μια χαμένη χρονιά. Αποτελεί την ελπίδα του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά η διαφορά δείχνει ότι δεν κατάφερε να κοντράρει τον Ολυμπιακό».

 

 

To Top