Κιτρινόμαυρο μπάρμπεκιου στο Παλέ (photos)

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν και απολαύσουν στιγμές διασκέδασης είχαν σήμερα το μεσημέρι οι παίκτες της ομάδας μας, το τεχνικό τιμ, οι υπάλληλοι της Κ.Α.Ε. Άρης και μέλη της διοίκησης.

Λίγο πριν από την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος και την έναρξη των πλέι οφ, αποφασίστηκε να οργανωθεί μπάρμπεκιου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και καλεσμένοι ήταν όλοι όσοι απαρτίζουν την ομάδα μπάσκετ του Άρη. Άπαντες απόλαυσαν τα μοναδικά εδέσματα που ετοίμαστηκαν για την περίσταση, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα μεταξύ των παικτών! Χρέη ψήστη ανέλαβε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Βασίλης Βουρτζούμης, με τη σημαντική συμβολή του φυσιοθεραπευτή, Δημήτρη Ελευθεριάδη και του φροντιστή του Άρη, Γιάννη Νικητάκη!

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ παρόντες ήταν το μέλος της διοίκησης, Χρήστος Γαλιλαίας, τα μέλη του ARIS GOLDEN CLUB, Γιάννης Σαμολάδας και Γιώργος Ουζουνίδης και τα μέλη της Κοινωνίας Μελών του Άρη, Αναστάσιος Ταμπακούλης και Δημήτρης Τατάκης.

Πηγή: arisbc.gr

To Top