Χωρίς κατηγορία

Με γκολ του Νταμαρλή 1-1 το ημίχρονο στην Κομοτηνή

 Με τον Άρη καλύτερο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στην Κομοτηνή στο τελευταίο φιλικό της περιόδου για τους κίτρινους κόντρα στον Πανθρακικό. Σκορ πρώτου 45λεπτου 1-1.

Στο 7′ ο Άρης άνοιξε το σκορ. Ο Καραγιαννης εκτέλεσε κορνερ και με κεφαλια ο Νταμαρλής έκανε το 0-1. Ο Πανθρακικός ισοφάρισε στο 16′.  Σκόρερ ο Κασελαν με σουτ εξω απο την περιοχή, ύστερα απο κόρνερ του υπό δοκιμήν ολλανδού Χέφντρααντ.

Στο 25′ χάθηκε πολυ καλη ευκαιρια για τον Άρη, με τον Ηρακλή να πλασαρει λίγο εξω απο το δοκαρι του Αθανασιάδη

Ο Άκης Μάντζιος τελικά ούτε και σήμερα κάθισε στον πάγκο του Πανθρακικού. Τυπικά ως τεχνικός εμφανίζεται και στο φύλλο αγώνα ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη.

Ελάχιστος κόσμος βρίσκεται στις εξέδρες του ΔΑΚ Κομοτηνής, παρά την κίνηση της διοίκησης των γηπεδούχων να βάλει 10 ευρώ ανά ζευγάρι το εισιτήριο προκειμένου να προσελκύσει οικογένειες.

Με τον Πανθρακικό δοκιμάζεται ο Γκέργκε Χέφντρααντ, ο ολλανδός μεσοεπιθετικός που περνάει από το «μικροσκόπιο» του Μάντζιου και άφησε καλές εντυπώσεις μετά το παιχνίδι με το Κορδελιό.

Η ενδεκάδα του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Χρήστου, Μελίσσης, Καθάριος, Μίνγκας, Χέφντρααντ ,Πόπτσης, Τζάνης, Αλέξιο,Κατσελάν, Σκλιοπίδης.

Η ενδεκάδα του Άρη: Bελλίδης, Ηρακλής, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος, Παπαστεριανός, Καραγιάννης, Τριανταφυλλάκος, Αγγελούδης, Σταυρόπουλος

To Top