ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κιτρινόμαυρο» ντεμπούτο για Σάσα και Σούντγκρεν!

Το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Άρη, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, αναμένεται να πραγματοποιήσουν σήμερα οι Λούκας Σάσα και Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι δύο παίκτες που μπήκαν πριν από μερικές μέρες στην προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» ανεβάζουν καθημερινά ρυθμό στις προπονήσεις και ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται να τους δοκιμάσει στο σημερινό φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο (21.30).

Ο Σουηδός μπακ βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση καθώς προέρχεται από σερί 90λεπτα με την ΑΪΚ και ουσιαστικά προσπαθεί να αφομοιώσει τη φιλοσοφία και την τακτική που ακολουθεί η ομάδα.

Από την άλλη ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ «τρέχει» για να φτάσει τους συμπαίκτες του σε επίπεδο φυσικής κατάστασης μιας και μπήκε σε ρυθμό προπονήσεων στις 10 Ιουλίου, ενώ παράλληλα και αυτός μαθαίνει ακόμα τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη.

Αμφότεροι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό με τον Ατρόμητο, με τον Σάββα Παντελίδη να θέλει να τους τσεκάρει και σε ρυθμό ενός αγώνα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, μιας και η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου συμμετέχει και αυτή στα προκριματικά του Europa League.

Στόχος, φυσικά, είναι οι Σούντγκρεν και Σάσα να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ Λεμεσού στις 25 Ιουλίου.

To Top