ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προβάδισμα της betshop για χορηγός φανέλας στον Άρη

Ο Θοδωρής Καρυπίδης ανέβασε χθες την φανέλα της ομάδας, χωρίς την διαφήμιση “Karypidis Pallets” και στην θέση της έβαλε ένα μεγάλο ερωτηματικό προαναγγέλλοντας εξελίξεις για τον χορηγό… 

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ήδη το τελευταίο διάστημα έγιναν πολλές συζητήσεις με υποψήφιες εταιρίες, με τον Άρη να στοχεύει σε μια συμφωνία που θα ανταποκρίνεται στην δυναμική και την εμπορικότητα της ομάδας, μετά μάλιστα την ηχηρή επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια, αλλά και στην Ευρώπη. Στην Αλκμήνης πάντα τόνιζαν, σε ότι αφορά το μπροστινό μέρος της φανέλας, θα προχωρήσουν σε συμφωνία, μόνο εφόσον η πρόταση ικανοποιεί απόλυτα τα “θέλω” της ΠΑΕ στην λογική “πουλάμε, αλλά δεν ξεπουλάμε…”.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι προβάδισμα για να κλείσει ως χορηγός της φανέλας έχει η εταιρία στοιχημάτων betshop, η οποία πρόσφατα αποχώρησε από κεντρικός χορηγός της Basket League, μετά τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπασκετικό πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα, υπάρχουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις που υπάρχουν στο τραπέζι των συζητήσεων και λογικά στο πρώτο ματς με την ΑΕΛ Λεμεσού θα υπάρξουν τα… αποκαλυπτήρια της εταιρίας, με την οποία θα βαδίσει ο Άρης.

Ήδη πέρσι, οι κιτρινόμαυροι είχαν συμφωνία για ένα χρόνο με την car.gr, η οποία δεν αποκλείεται να ανανεωθεί επίσης.

To Top