ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πόλος έλξης για τον κόσμο και το ανακαινισμένο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Εκτός από τη δίψα του κόσμου να δει για πρώτη φορά τον φετινό Άρη να αγωνίζεται όπως και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Ιντέγε, Σούντγκρεν, Σάσα, Ντουάρτε, Έμαν), υπάρχει ακόμα ένας σημαντικός πόλος έλξης για τους φιλάθλους…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αυτός είναι φυσικά το ανακαινισμένο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το «σπίτι» του Άρη έχει αλλάξει σε πολλά σημεία του, τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους, κάτι που θα δουν από κοντά απόψε στο φιλικό με τον Ατρόμητο (21.30) οι φίλοι της ομάδας.

Στη θύρα 7 έχουν προστεθεί τα court seats, 410 σε αριθμό επιπλέον θέσεις δίπλα από τους πάγκους των δύο ομάδων που «ακουμπάνε» τον αγωνιστικό χώρο, ενώ στα επίσημα έχουν τοποθετηθεί οι καινούριες δερμάτινες καρέκλες. Ακόμα στη θύρα 9 έχουν μπει τα νέα δημοσιογραφικά θεωρεία και έχουν βαφτεί όλες οι θύρες του γηπέδου, οι είσοδοί τους και οι διάδρομοι.

Επιπλέον, έχουν ανακαινιστεί πλήρως οι τουαλέτες και οι σουίτες, έχει τοποθετηθεί καινούριος φωτισμός σε όλο το γήπεδο με τους προβολείς LED τελευταίας τεχνολογίας, όπως επίσης και ηχητικά συστήματα, ενώ έχουν γίνει βελτιώσεις και στα αποδυτήρια.

Οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί στο 100%, κάτι που θα γίνει τις προσεχείς ημέρες, όταν και θα έρθει η ειδική επιτροπή της UEFA για τον τελικό έλεγχο ενόψει των προκριματικών αγώνων για το Europa League. Ωστόσο, το γήπεδο είναι έτοιμο σε μεγάλο βαθμό και σήμερα ανοίγει τις… θύρες του για να υποδεχθεί τον κόσμο του Άρη.

To Top