Κι ένα παιχνίδι χωρίς άγχος! Ο Άρης κόντρα στον Πιερικό και «Καλό Πάσχα»!

Τριάντα αγωνιστικές, τριάντα «στροφές» στον πιο δύσκολο και ψυχοφθόρο μαραθώνιο των τελευταίων χρόνων. Ένα παιχνίδι, λοιπόν, χωρίς άγχος, με τον Άρη να υποδέχεται τον Πιερικό (6μ.μ.) στο τελευταίο (προφανώς) φιλικό της περιόδου στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

 Η αλήθεια είναι ότι με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό φιλικό. Οκτώ παίκτες έχουν τεθεί νοκ άουτ και έτσι ο Σούλης Παπαδόπουλος αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν παίξει πολύ στο πρωτάθλημα.

Δεν θα αγωνιστούν για διάφορους λόγους οι Γιάννης Γιαννιώτας, Σωκράτης Διούδης, Νταβίντ Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Αλέξανδρος Γιώρης, καθώς και οι εγχειρισμένοι Μιχάλης Γιαννίτσης, Παντελής Αντωνιάδης, Άντι Ρένια.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος –μεταξύ άλλων- κάλεσε και τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Άρης.

Πρόκειται για τους τρεις επιθετικούς της ομάδας Κ-20 Παρασκευά Παλιάτσιο (αρχηγός), Νίκο Ζήση και Ηλία Σταυρόπουλο, καθώς και τον ανασταλτικό μέσο της ομάδας Κ-17 Στράτο Φούσκα».

Όπως είναι γνωστό, ορίστηκε γενική είσοδος 5 ευρώ στη θύρα 7 (επισήμων).

Τα εισιτήρια διατίθενται από το ARIS MOBILE (10:00-14:00 και 17:00-21:00), ενώ σήμερα θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Επίσης η ΠΑΕ έχει κάνει γνωστό ότι στο συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.

* Σύμφωνα με σχετικό έγγραφο που απέστειλε η ΚΕΔ/ΕΠΟ στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, οι διαιτητές του φιλικού αγώνα ΑΡΗΣ-Πιερικός είναι οι εξής:

Γιάννης Παπαδόπουλος (διαιτητής)

Νίκος Περικλείδης, Αστέριος Πατσιάς (βοηθοί διαιτητή)

Νίκος Τεβεκέλης (τέταρτος διαιτητής)

* Για την Μ. Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Ν. Ρυσίο, η τελευταία πριν από το Πάσχα. Οι παίκτες του Άρη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη του Πάσχα.

 

To Top