“Κι όμως η… απαξιωμένη Λέσχη έδωσε 2.000.000 ευρώ χωρίς να ζητήσει πίσω”!

O πρόεδρος της ΚΜΑ, Πάνος Στεφανίδης, τοποθετήθηκε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης αναφερόμενος στα καλά και άσχημα γεγονότα της γενικής συνέλευσης, ενώ και έστειλε μήνυμα προς κάθε (επενδυτική) κατεύθυνση, πως είναι ανοιχτό το Δ.Σ. και το σώμα σε όποιον θέλει να αποκτήσει την ΠΑΕ Άρης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

Αρχικά, τόνισε: “Η αλήθεια είναι ότι περιμένα περισσότερο κόσμο. Αλλά προχωράμε μπροστά και είπαμε από την αρχή πως πρέπει εμείς να κάνουμε τον κόσμο να έρθει στη Λέσχη. Εγώ χάρηκα που έγινε η συνέλευση στο “Νick Galis Hall”. Το αρνητικό ήταν το γεγονός πως δεν άφησαν τον κ. Ψηφίδη να μιλήσει. Εγώ προσωπικά, ήθελα να τον ακούσω. Ήταν πρόεδρος για 4-5 μήνες και καλό θα ήταν να τον ακούσουμε τί είχε να μας πει”.

Για τα γεγονότα που του άρεσαν αλλά κι αυτά που δεν τον ευχαρίστησαν: “Εμένα μου άρεσε πως ο καθένας μπορούσε να κάνει ότι ερώτηση ήθελε, οι υποψήφιοι παρουσίασαν τα πλάνα τους και έγινε μια ωραία διαδικασία, με τις γνωστές κόντρες, βεβαίως, που υπάρχουν κάθε φορά αλλά όχι κάτι τρομερό.

Αυτό που δεν μου άρεσε, επίσης, είναι το γεγονός πως κάνουμε κουβέντες και αναφερόμαστε συνεχώς στο παρελθόν και αναλωνόμαστε σε προσωπικές κόντρες που είναι ανούσιες ενώ πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και αυτά να σταματήσουν επιτέλους. Ο κόσμος είδε το πλάνο και των δύο υποψηφίων (σ.σ. Δημήτρη Ηλιάδη, Λάμπρου Σκόρδα)  κατάλαβε νομίζω τι θέλει να κάνει ο καθένας και αυτός θα κρίνει στο τέλος”.

Για την πρόταση μομφής από τον κ. Αβάνογλου κατά της προσωρινής διοίκησης του κ. Σκόρδα αλλά και τον επενδυτή που ανέφερε δίχως περαιτέρω πληροφορίες: “Κατ’ αρχάς, θεωρώ πως ο κ. Αβάνογλου εάν ήθελε να καταθέσει πρόταση μομφής για τη διοίκηση του κ. Σκόρδα, θα έπρεπε να το κάνει πιο μπροστά, ώστε να μην υπάρχει αυτή η φασαρία και η μακράς διάρκειας αβεβαιότητα. Τέθηκε η πρόταση μομφής κι εμένα με πείραξε διότι δεν υπήρχε αντιπρόταση για το τι θα επακολουθούσε. Θα γινόταν διοικούσα επιτροπή, αποτελούμενη από ποιους; Δεν μίλησε κανείς πιο συγκεκριμένα.

Επίσης, μιλούσαμε για έναν επενδυτή, για τον οποίο δεν μάθαμε κάτι πιο συγκεκριμένα. Συζητούσαμε, αλλά  δεν υπήρχε κάτι πιο χειροπιαστό που το επιζητούσαμε, φτάσαμε να μη μιλάμε μεταξύ μας στο Αλεξάνδρειο διότι κανείς δεν γνώριζε για ποιον μιλούσαμε. Κι επειδή δε θέλω να φανεί πως εγώ και η Κ.Μ.Α. δεν θέλουμε επενδυτή, σας λέω πως εγώ συνομιλούσα με τον κ. Αβάνογλου όλη την εβδομάδα. Με ενημέρωνε για κάποιες εξελίξεις, μου είπε και το όνομα μιας εταιρείας, αλλά δε θέλαμε να το κοινοποιήσουμε για να μην τον εκθέσουμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να το πω σε κανέναν”.

Για το κάλεσμα που κάνει στον κ. Αβάνογλου να συνεχίσει την προσπάθειά του: “Εμείς είμαστε ανοιχτοί σε όλους.  Θέλω να το πω τώρα και δημοσίως και καλώ τον κ. Αβάνογλου να συνεχίσει την προσπάθειά του και εμείς θα τον περιμένουμε. Παρά το γεγονός, πως κάποια στιγμή αναφέρθηκε άσχημα για εμάς χθες, που μου άφησε μια μεγάλη πικρία”.

Για τις συμφωνίες που πρέπει να επιτευχθούν με τους παίκτες που έχουν λαμβάνειν ώστε να μην ακολουθηθούν οι υποθέσεις στα δικαστήρια, αλλά και την Α.Μ.Κ.: “Για μένα, όποια διοίκηση κι αν προκύψει την επόμενη Δευτέρα, θα πρέπει να γίνουν συμφωνίες με τους παίκτες. Δε θέλουμε να πάμε στα δικαστήρια, πρέπει να κάνουμε συμφωνίες.

Η Α.Μ.Κ. είναι πολύ σημαντική και πρέπει να γίνει σωστά. Να ανοίξει ξανά από την αρχή, γιατί έγιναν κάποια λάθη”.

Για το τι εύχεται για τις επερχόμενες εκλογές της 25ης Μαΐου: “Να έχουμε μια εκλογική διαδικασία που θα κυλήσει ομαλά. Να εκλείψουν τα περιστατικά του παρελθόντος, όπως στις εκλογές του 2009. Κι επειδή ήμουν υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές, αντιλήφθηκα χτες πως ο κόσμος έχει αλλάξει, είναι πιο ώριμος, ακούει και εκφράζει απόψεις. Όλο και κάτι καλύτερο έγινε χτες νομίζω”.

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του για τη σημαντικότητα ύπαρξης της Κ.Μ.Α. : “Θέλω να πω, τέλος, πως αυτή η απαξιωμένη Λέσχη, όπως λένε μερικοί, έχει δώσει μέσω των μελών της ένα ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρό, τα οποία ποτέ δεν ζήτησε πίσω και ούτε πρόκειται. Ας σκέφτεται καλύτερα όταν μιλά απαξιωτικά κάποιος για τη Λέσχη”.

To Top