Κι όμως, ήταν και ο Αλκέτας στην συνάντηση!

Δύσκολες ώρες, κρίσιμες όσο ποτέ. Η πίεση για ένα αποτέλεσμα στα πρόσωπα όλων όσων βρέθηκαν στην αίθουσα του ξενοδοχείο που φιλοξένησε την παναρειανή συνάντηση το βράδυ της Τετάρτης…

Ξεχωριστή στιγμή, μοναδική, έντονα συναισθηματικά φορτισμένη όταν ο Γιάννης Βένος αναφέρθηκε στην απώλεια του Αλκέτα Παναγούλια, λίγο πριν ξεκινήσει η ανάλυση της κατάστασης από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο “Μediterranean Pallace”.

Ο πρόεδρος των βετεράνων όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά έντονα συγκινημένος «όλοι μας νιώθουμε την απώλεια, αλλά δεν αρμόζει σιγή για έναν Αρειανό σαν τον Αλκέτα Παναγούλια, αντίθετα, ένα πολύ θερμό χειροκρότημα» Όπως και έγινε! Χειροκρότημα με το οποίο σείστηκε η αίθουσα στη μνήμη του μεγάλου Αλκέτα…

«Ο Αλκέτας είναι κι αυτός μαζί μας, εδώ σε αυτή τη συνάντηση και αγωνιά για το μέλλον, για τη βιωσιμότητα του Άρη…» όπως ειπώθηκε από τα χείλη των παρευρισκόμενων.

Είχε προηγηθεί το ξέσπασμα του Άγγελου Σπυρίδωνα, όταν μιλώντας στο PRESSARIS πριν την έναρξη της συνάντησης υπογράμμιζε συγκινημένος:

«Τι θα αφήσουμε ρε παιδιά τον Άρη να διαλύσει; Όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη. Πήγα φυλακή για τον Άρη πριν χρόνια, δεν θέλω να σκέφτομαι ούτε για αστείο ότι κάτι κακό μπορεί να γίνει. Λύση τώρα. Με τη συμμετοχή όλων μας…».

To Top