Οι Ιταλοί γράφουν για φιλικό Άρη – Φιορεντίνα στις 5 Αυγούστου – Η προετοιμασία στον… αέρα!

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη κρέμεται από μία κλωστή, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους για να παραμείνει “βιώσιμο” και την ίδια ώρα ρεπορτάζ από την Ιταλία μιλούν για φιλικό παιχνίδι των κίτρινων με την Φιορεντίνα στις 5 Αυγούστου! Υπάρχει, όμως, εξήγηση…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της έγκυρης “La Repubblica” η Φιορεντίνα θα αντιμετωπίσει τον Άρη στις 5 Αυγούστου και θα κλείσει με αυτό το παιχνίδι την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά που ξεκινάει!

Προφανώς αυτό το φιλικό εντάσσεται στο πρόγραμμα προετοιμασίας των “βιόλα” και είναι δεδομένο ότι προέκυψε το δημοσίευμα από την πλευρά της Φιορεντίνα. Αρχικά το θέμα ήταν ποιος έκλεισε το φιλικό με την Φιορεντίνα από την πλευρά του Άρη… Η εξήγηση, όμως που δόθηκε από την Αλκμήνης είναι ότι ” η κιτρινόμαυρη ομάδα είναι υποχρεωμένη, βάσει συμφωνίας που έχει κάνει από πέρσι με εταιρία διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων, να δώσει κάποια φιλικά στο εξωτερικό, στη διάρκεια της προετοιμασίας τα οποία η συγκεκριμένη εταιρία τα διαπραγματεύεται στην Ελλάδα, όπως έγινε με τα περσινά φιλικά σε Αυστρία και Ιταλία. Μέσα στα πλαίσια αυτής της συμφωνίας έχει ήδη κλειστεί φιλικό με την Φιορεντίνα στις 5 Αυγούστου”.

Μέσα σε αυτή την διαδικασία, υπάρχει μια πρώτη συμφωνία για να πραγματοποιήσει την προετοιμασία του ο Άρης το διάστημα 23 Ιουλίου ως 5 Αυγούστοy, στη Βόρεια Ιταλία κοντά στα σύνορα με την Ελβετία, σε μια περιοχή κοντά στο Μπολζάνο, στην επαρχία του Τρέντο. Αρκεία φυσικά, η ομάδα να έχει βρει τον δρόμο της… Μια προετοιμασία που είναι κυριολεκτικά στον αέρα!

Σε άλλο δημοσίευμα αυτό της “La Stampa” αναφέρεται η πιθανότητα φιλικού και με την Τορίνο…

To Top