Yπάρχει και η… ομάδα! Ο Μιλίνκοβιτς αναζητεί λύσεις για τις απουσίες

Η επενδυτολογία, το πόρισμα, η εκτόξευση πυρών ανάμεσα στους φορείς του Άρη δημιούργησε ένα πλαίσιο, μέσα στο οποίο το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Οι κίτρινοι πέρα από τα προβλήματα και τα πολλά ανοιχτά μέτωπα τους, έχουν και… ομάδα, η οποία την Κυριακή έχει τον πιο δύσκολο αγώνα της χρονιάς, κόντρα στον Ολυμπιακό, τη στιγμή που είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 10 βαθμούς.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς έχει μια πραγματικότητα να αντιμετωπίσει, την απουσία τριών βασικών παικτών, ενώ προκύπτει θέμα και με τον Ψυχογιό. Σε σχέση με την ενδεκάδα της Κρήτης με τον Εργοτέλη, δεν υπολογίζει τους Ουντότζι, Ηρακλή και Τσουμάνη και αναζητεί τις λύσεις για τις τρεις αυτές θέσεις, ενώ όπως όλα δείχνουν χάνει και τον Ψυχογιό λόγω τραυματισμού.

Η πρώτη “ανάγνωση” αναφέρει ότι οι Σταυρόπουλος ή Σουνάς, Νταμαρλής και Μαργαρίτης θα καλύψουν τις απουσίες των τιμωρημένων και ο Καραγκούνης του Μαργαρίτη, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Σέρβος τεχνικός θα δοκιμάσει τα πλάνα και τις σκέψεις του, στις επόμενες προπονήσεις.

To Top