ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλήθηκε να καταθέσει αποδείξεις στον Εισαγγελέα ο Καλαϊτζίδης

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών παρήγγειλε διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τις δηλώσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, μετά το Αιγινιακός – Απόλλων Καλαμαριάς.

Ο Καλαϊτζίδης μετά την ήττα του από τον τελευταίο της βαθμολογίας δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Αιγινιακό, για την 5η αγωνιστική της Football League: “Προτείνω τον αθλητικό εισαγγελέα να με καλέσει, γιατί έχω να του δώσω πάρα πολλές πληροφορίες για παράγοντες που μπαίνουν στα αποδυτήρια και λένε θα δεχτείτε τρία τέρματα, για άλλους που παίρνουν τηλέφωνο στο ημίχρονο και λένε θα δεχθείτε άλλα δύο, για παράγοντες που παίρνουν 20.000 ευρώ πριν τον αγώνα για να χάσουν με τέσσερα και πέντε γκολ.

Για τεχνικούς διευθυντές που με τον κουμπάρο τους και ένα ακόμη στήνουν το ματς, και μετά ο πρόεδρος πηγαίνει στα αποδυτήρια και τους βρίσκει και γίνονται διάφορα περιστατικά. Έχω να του δώσω σημαντικές πληροφορίες για να τις αξιολογήσει, να καθαρίσουμε αυτό το δύσμοιρο ποδόσφαιρο από τα μιάσματα που κυκλοφορούν μέσα σε αυτό”.

Μία ημέρα μετά την τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Λάμπρος Τσόγκας, παρήγγειλε από την αθλητική εισαγγελέα τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τις δηλώσεις του 60χρονου προπονητή. Ο Καλαϊτζίδης έχει κληθεί ήδη να καταθέσει και, φυσικά, να προσκομίσει τα αποδεικτικά στοιχεία που υποστηρίζει ότι έχει για στημένα παιχνίδια.

Η συγκεκριμένη εισαγγελική παραγγελία κοινοποιήθηκε ταυτόχρονα στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη, που εποπτεύει τους αθλητικούς εισαγγελείς της χώρας.

To Top