Κλασικός μικρός τελικός

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών φτάνει προς το τέλος του. Μικρός τελικός σήμερα και ο σπουδαίος τελικός την Κυριακή.

Γράφει ο Άλκης Τσαβδαράς

ΑΓΓΛΙΑ (Γ) – ΣΟΥΗΔΙΑ (Γ)

Οι ηττημένες των ημιτελικών. Άδικος αποκλεισμός για την Αγγλία. Έκανε ότι μπορούσε κόντρα στις ΗΠΑ. Αστόχησε κιόλας σε πέναλτι στο τέλος. Να δούμε πότε θα βρει ξανά τέτοια ευκαιρία. Ήττα με 2-1 και θα παίξει ξανά για την 3η θέση, όπως και πριν από τέσσερα χρόνια στον Καναδά.

Δεύτερη σερί διοργάνωση που φτάνει στο συγκεκριμένο σημείο. Και πάλι θα θελήσει να πάρει την 3η θέση. Βέβαια σε σχέση με τις άλλες διοργανώσεις, δεν «καίγονται» οι ομάδες για την 3η θέση, μιας και αμφότερες έχουν εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Άλλες χρονιές έδιναν τα πάντα γιατί υπήρχαν μόνο 3 εισιτήρια, τουλάχιστον για την Ευρώπη. Τώρα είναι σίγουρο πως Ολλανδία, Αγγλία (ως Μεγάλη Βρετανία) και Σουηδία είναι οι τυχερές.

Απουσία στην άμυνα για την Αγγλία η Μπράιτ. Ενδιαφέρουσα η μάχη των 1ων σκόρερ, με την Γουάιτ να είναι στα 6 γκολ, όπως και η Αμερικανίδα Μόργκαν. Ευκαιρία σε τέτοιο ματς να κάνει την υπέρβαση.

Η Σουηδία ήταν τίμια κόντρα στην Ολλανδία. Και δοκάρι είχε και ευκαιρίες είχε, αλλά δεν σκόραρε. Τώρα θα βρει πάλι παραπάνω χώρους, όπως με τη Γερμανία. Πιστεύουμε ότι θα σκοράρει. Εξέτισε και ο εξτρέμ Ρόλφο και θα δώσει μεγαλύτερη βοήθεια. Σταθερή ομάδα, με βάση βέβαια την άμυνα, εντούτοις θα είναι κάπως πιο απελευθερωμένη στο συγκεκριμένο ματς.

Λογικά θα γίνουν και οι σχετικές αλλαγές από τους ομοσπονδιακούς προπονητές, που θα αποδιοργανώσουν κάπως τις δύο ομάδες. Αυτό σημαίνει περισσότερα λάθη, άρα και παραπάνω γκολ. Θεωρούμαι ότι θα είναι ένα κλασικό ματς για την 3η θέση, με γκολ και θέαμα.

Δες περισσότερα προγνωστικά για σήμερα στο https://www.bet-hoven.net/

To Top