ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Μποχωρίδης είναι απολύτως απαραίτητος στο πλάνο Μαρκόπουλου

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι στο μυαλό του Σούλη Μαρκόπουλου ο υπ’ αριθμόν ένα απαραίτητος παίκτης στο ρόστερ του Άρη την επόμενη σεζόν και οι κίτρινοι αναμένεται να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να τον πείσουν να παραμείνει.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο αρχηγός του Άρη είναι απολύτως χρήσιμος στον Άρη που θέλει να δημιουργήσει ο έμπειρος τεχνικός και αυτό είναι κάτι που τέθηκε στη συζήτηση που είχαν οι δύο πλευρές πριν συμφωνήσουν.

Οι κίτρινοι εννοείται πως επιθυμούν την παραμονή του Μποχωρίδη και από τη στιγμή που αυτό είναι και επιθυμία του Σούλη Μαρκόπουλου αποκτά την δεδομένη χρονική στιγμή ακόμα πιο βαρύνουσα σημασία.

Ο Άρης δεν χρειάζεται να περιμένει μέχρι τις 15 Ιουλίου για να δείξει στον Μποχωρίδη ότι τον θέλει. Το θέμα είναι τι θα αποφασίσει ο παίκτης μια μέρα μετά, όταν και λήγει η δική του προθεσμία για να “σπάσει” το συμβόλαιο και να μείνει ελεύθερος.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι από την προσεχή εβδομάδα και η διοίκηση και ο ίδιος ο Μαρκόπουλος θα έχουν μια επαφή με τον 25χρονο γκαρντ, για να συζητήσουν την παραμονή του στην ομάδα.

To Top