“Κλείδωσαν” και τα ονόματα για το δ.σ. της Κοινωνίας Μελών!

Παράλληλα με τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης, όπως δρομολογήθηκαν μετά τις ζυμώσεις των τελευταίων 24 ωρών και την πρωτοβουλία του ερασιτέχνη για τη διοίκηση Πρωτοδικείου, δρομολογούνται οι διεργασίες και για το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών.

Ήδη έχουν βρεθεί οι άνθρωποι που θα στελεχώσουν την προσωρινή διοίκηση της ΚΜΑ, ώστε να μην μείνει ακέφαλος ο φορέας και μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να διεξαχθεί γενική συνέλευση και να προκύψει το νέο εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο. Το πιθανότερο και πιο εύλογο είναι ότι αυτό θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος.ι

Τα ονόματα των παραγόντων που εκτός απροόπτου θα είναι στην προσωρινή διοίκηση του φορέα που θα προταθεί στο Πρωτοδικείο και θα «τρέξουν» τις εξελίξεις της επόμενη είναι αυτά των Νίκου Ιατρού, Κώστα Γκαμάγκα, Χρήστου Κώτση, Δούκα Τσαπαρίδη, Δημήτρη Καμτσίου, Νίκου Παυλόπουλου και Κώστα Γεωργιάδη ονόματα τα οποία φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» προς το παρόν.

Θέμα με την παρουσία του Γιάννη Κωνσταντίνου δεν υφίσταται, τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκρότηση προσωρινής διοίκησης στην ΚΜΑ είναι παράλληλη και διαφορετική ενέργεια, σε σχέση με την ΠΑΕ.

To Top