ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Κλείδωσε” η συνάντηση του Big 4 της διαπλοκής! Αγωνία: θα πάει η… Κική ή ο γιος;

Όπως όλα δείχνουν οριστικοποιήθηκε το ραντεβού των Big4 της… διαπλοκής, προκειμένου να συζητήσουν για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Λες και πρόκειται να δώσουν λύση… Σαράντα χρόνια έχουν κάνει τα πάντα να διαλύσουν την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τους συνεργάτες του Σαββίδη οι ιδιοκτήτες των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα συναντηθούν την άλλη εβδομάδα. Για την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, φαίνεται πως έχει κανονιστεί να γίνει η συνάντηση.

Εδώ μπαίνει το ερώτημα: από τον ΠΑΟΚ από την στιγμή που δεν είναι (εδώ γελάνε) ιδιοκτήτης ο Σαββίδης, ποιος θα πάει; Η… Κική Σαββίδη ή ο γιος;

Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες της πηγές που πρόσκεινται στους συνεργάτες του Ιβάν: “ανάμεσα στους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη. Μαζί με τον διευθυντής των ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Μία συνάντηση την οποία είχε προαναγγείλει ο Λευτέρης Αυγενάκης, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις και περιστατικά που έχουν σημειωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

To Top