ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φοράει ξανά τα γάντια του ο Καρατζιοβαλής!

Τι και αν «πάτησε» τα 44 του χρόνια; Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής παραμένει ακμαίος και ενεργός ποδοσφαιρικά (λόγω καλής ζωής και προπονήσεων), από τη στιγμή που είναι τερματοφύλακας, με τον Θερμαϊκό Θέρμης να τον εμπιστεύεται εκτάκτως και να του προσφέρει γάντια, όπως αποκαλύπτει ο soccerpractor! 

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο έμπειρος Χαλκιδικιώτης γκολκίπερ, με τη μεγάλη καριέρα και διαδρομή στις επαγγελματικές κατηγορίες, δέχτηκε… σινιάλο για να βοηθήσει τους «πράσινους» από τον φίλο του Βασίλη Μπούρκα (προπονητής μαζί με τον Τάσο Δούμα), με τον οποίο σκοπεύει να ανοίξει σχολή τερματοφυλάκων και απάντησε καταφατικά!

Ο Καρατζιοβαλής εντάσσεται εκτάκτως στον Θερμαϊκό, ξεκινώντας άμεσα προπονήσεις, ενόψει του ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Φλώρινα εκτός έδρας, όπου αναμένεται να αγωνιστεί (θα αφήσει το δελτίο του στην ομάδα και θα αγωνίζεται αν και όταν κριθεί αναγκαίο)!

Ο λόγος ότι υπάρχει «λειψανδρία» στο «1», με τον Παναγιωτίδη να είναι τιμωρημένος, τον Μαυρομιχάλη τραυματίας και τον Καραχάλιο να φεύγει για λίγες μέρες, για σχολή προπονητικής (θα γυρίσει μόνο στη θέση του γυμναστή των πορτιέρο).

Έτσι, προκύπτει ανάγκη, αφού υπάρχει στο ρόστερ μόνο ο νεαρός Πανταζής, που δεν έχει παραστάσεις στη Γ΄ Εθνική, αλλά προς το τέλος του πρωταθλήματος και όταν η Θέρμη έχει εξασφαλιστεί αναμένεται να πάρει ευκαιρίες.

Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής μέχρι πρότινος έπαιζε στην Όλυνθο (ΕΠΣ Χαλκιδικής), ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε Άρη, Απόλλωνα Καλαμαριάς (συμπαίκτης με Μάριο Κράββαρη), Απόλλωνα Σμύρνης, Κασσάνδρα, Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Δόξα Δράμας, Ολυμπιακό Βόλου, Μακεδονικό, Κρήνη, Μελιτέα, Νίκη Μεσημερίου, Ορφέα Σουρωτής, Χελιδόνια, Μαραθώνα.

«Πάω σε ένα οργανωμένο σωματείο με φίλους και ευελπιστώ να έχουμε καλή συνεργασία ως το τέλος της χρονιάς» ανέφερε στον soccerpractor o Καρατζιοβαλής, που γυρνά στη Γ΄ Εθνική μετά από σχεδόν 4 χρόνια, αφού το 2015 είχε σταματήσει από τον Άρη στη συγκεκριμένη κατηγορία σε ηλικία 40 ετών.

To Top