«Κλείνει» άμεσα το νέο προπονητή

Σε διαδικασία ανεύρεσης νέου τεχνικού βρίσκεται πλέον το ΤΑΠ Άρης, μετά το συναινετικό «διαζύγιο» με τον Γιώργο Περσιανλή. Επιδίωξη των «κίτρινων» θα είναι να καταλήξουν άμεσα στο διάδοχό του, έτσι ώστε αυτός να μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας το ερχόμενο Σάββατο (12/11), στον σημαντικό εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά.

Οι υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία αναμένεται να αξιολογηθούν στην αυριανή σύσκεψη του ΤΑΠ, προκειμένου να προκύψει ο «εκλεκτός» και να προχωρήσουν χωρίς καθυστέρηση οι επαφές μαζί του.

«Το θέμα της επιλογής νέου προπονητή θα μας απασχολήσει αύριο. Επιθυμία μας, πάντως, είναι να καταλήξουμε άμεσα στο νέο τεχνικό, ώστε να μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα στον προσεχή αγώνα στην Κηφισιά. Προς το παρόν δεν σκεφτόμαστε τη λύση να πάμε στο παιχνίδι του Σαββάτου με υπηρεσιακό τεχνικό», δήλωσε χαρακτηριστικά στο PRESSARIS ο τιμ μάνατζερ, Κώστας Ευθυμιάδης.

Παράλληλα, ο κ. Ευθυμιάδης τόνισε ότι η ομάδα στηρίζει το διαγώνιο Ιβάιλο Μπαρούτοφ, που έλειψε από τους τρεις τελευταίους αγώνες λόγω τραυματισμού: «Ελπίζουμε ότι ο Ιβάιλο θα αποθεραπευτεί το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορέσει να μας ενισχύσει στην προσπάθειά μας».

Ο Βούλγαρος βολεϊμπολίστας θα είναι απών και από την αναμέτρηση του «Ζηρινείου» το ερχόμενο Σάββατο, αλλά στην συνέχεια το πρωτάθλημα διακόπτεται για δύο εβδομάδες, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Το γεγονός αυτό θα ωφελήσει τον ίδιο, στην πορεία της αποθεραπείας του, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα, που θα επιχειρήσει να ανασυνταχθεί, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της.

To Top