Στις… επάλξεις ξανά ο Μιχαλήτσος

Μόλις για οκτώ μήνες παρέμεινε μακριά από το “καράβι” του Άρη ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ο οποίος επιστρέφει ξανά, ώστε να βοηθήσει κι αυτός στο να βγει η ομάδα από το αγωνιστικό τέλμα. Ο… πιστός στρατιώτης του Άρη αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού συμβούλου, πλαισιώνοντας το νέο προπονητή, Μίχαλ Πρόμπιερζ. 

Ο Μιχαλήτσος θα τεθεί ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των κιτρίνων, επιφορτισμένος με την ευθύνη της παρακολούθησης και κατασκοπείας των επόμενων αντιπάλων του Άρη.

Παράλληλα, στις αρμοδιότητές του θα είναι η παρακολούθηση υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.

Στην επιλογή Μιχαλήτσου εκτός από την άποψη της διοίκησης, αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Μίχαλ Πρόμπιερζ εισηγήθηκε την συνεργασία, γνωρίζοντας τον 54χρονο προπονητή από πέρσι, όταν για λογαριασμό του Έκτορ Κούπερ είχε κάνει το σκάουτινγκ της Γιαγκελόνια, ταξιδεύοντας στην Πολωνία.

Ο νέος τεχνικός των κιτρίνων εκτιμά τον Μιχαλήτσο για τις γνώσεις του και όταν ρωτήθηκε, συνηγόρησε αμέσως θετικά αφού ούτως ή άλλως από την πρώτη μέρα ζήτησε από την διοίκηση να τον πλαισιώσει με έναν ακόμη στενό συνεργάτη!

Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε:
“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα αναλαμβάνει χρέη τεχνικού συμβούλου της ομάδας ο Γιάννης Μιχαλήτσος στα πλαίσια της περαιτέρω προσπάθειας ενίσχυσης του αγωνιστικού τμήματος”.

To Top