Πονάει ο Τσαϊρέλης, παίζει ο Κρούσιτς

Τα προβλήματα του Βαγγέλη Αλεξανδρή παραμένουν. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και ο Ματέι Κρούσιτς δεν προπονήθηκαν σήμερα και ειδικά για τον πρώτο παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στον σαββατιάτικο αγώνα με τον ΚΑΟΔ.

Ο Έλληνας φόργουορντ σέντερ προσπάθησε σήμερα να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά δεν τα κατάφερε… Θα παραμείνει εκτός προπονήσεων και θα ακολουθήσει το πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει από την περασμένη βδομάδα, δηλαδή ξεκούραση και θεραπείες με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Δημήτρη Ελευθεριάδη. Λογικά, προς τα τέλη της βδομάδας θα δοκιμάσει πάλι αν μπορεί να προπονηθεί, ώστε να ξέρει ο Αλεξανδρής αν μπορεί να τον υπολογίζει έστω και για λίγα λεπτά.

Ο Κρούσιτς δεν προπονήθηκε σήμερα, αλλά θα ξεκινήσει από σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα και παρότι δεν θα είναι 100% έτοιμος αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, θα είναι στην διάθεση του Αλεξανδρή για τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ.

Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Άρη που περιμένει και την αγωνιστική άνοδο του Δημήτρη Τσαλδάρη, ο οποίος είναι λογικό να βρίσκεται ακόμα εκτός ρυθμού.

To Top