Κλείνει σήμερα ο κύκλος των διακανονισμών με την υπόθεση Πελεκάνου

Ο κύκλος των επαφών με τους παίκτες για τους διακανονισμούς των οφειλών της φετινής χρονιάς κλείνει σήμερα. Στη διάρκεια της ημέρας είναι προγραμματισμένο ραντεβού των διοικούντων με τον εκπρόσωπο του Μιχάλη Πελεκάνου, ώστε να κλείσει και αυτή η υπόθεση και άμεσα η διοίκηση να ξεκινήσει τις τελικές συζητήσεις με τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Η διοίκηση λογικά θα κάνει ότι και με τους υπόλοιπους παίκτες. Θα δώσει μια δόση συμβολαίου στον Μιχάλη Πελεκάνο – είχε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον φετινό Άρη – και το υπόλοιπο θα το αποπληρώσει μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όταν και θα έχει λάβει την χορηγία του ΟΠΑΠ και τα δύο μπόνους του ΕΣΑΚΕ για την βελτίωση θέσης και την ανάδειξη νέων παικτών.

Εφόσον ο Πελεκάνος ικανοποιηθεί από τον διακανονισμό και οι δύο πλευρές συμφωνήσουν, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει μια πρώτη διερευνητική επαφή για την επόμενη χρονιά. Ο Άρης θέλει τον Πελεκάνο, ο παίκτης εφόσον διαπιστώσει την συνέπεια της διοίκησης πράξη είναι επίσης θετικός στην παραμονή του, αν και ακόμα είναι αρκετά νωρίς.

 

To Top