Ξεκούραση τέλος στο μπάσκετ! Ξεκινούν προπονήσεις στο Παλέ ως τις 10 Ιουλίου!

Ξεκούραση τέλος για τους παίκτες του Άρη. Από σήμερα το πρωί ξεκινούν οι προπονήσεις του μεταβατικού σταδίου ανάμεσα στο τέλος της φετινής περιόδου και την αρχή της επόμενης.

Το πρόγραμμα έχει καταρτίσει από την περασμένη βδομάδα ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι παρών στο ξεκίνημα αυτών των προπονήσεων, ανεξαρτήτως του αν δεν έχει τελειώσει ακόμα το θέμα της παραμονής του.

Ο Έλληνας τεχνικός λογικά θα είναι σήμερα στο γήπεδο. Εκεί θα βρεθούν οι περισσότεροι παίκτες από το φετινό ρόστερ. Θα απουσιάσει ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς που βρίσκεται στη Βοσνία, ο Τζέρεμι Χαντ βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση που έκανε την περασμένη βδομάδα, ο Λευτέρης Μποχωρίδης βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων, ενώ και ο Μιχάλης Πελεκάνος λογικά θα ανέβει στην Θεσσαλονίκη την επόμενη βδομάδα.

Το πρόγραμμα ξεκινάει σήμερα, στις 10 το πρωί, στο Αλεξάνδρειο. Οι παίκτες θα δουλεύουν εναλλάξ προπόνηση στο γήπεδο με μπάσκετ και βάρη, ανά μία μέρα και στόχος είναι αφενός η βελτίωση των ατομικών αδυναμιών που έχουν διαπιστωθεί από τη φετινή χρονιά, αφετέρου η διατήρησή τους σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση, ώστε να μειωθεί ο χρόνος απραξίας μέσα στο καλοκαίρι.

Οι προπονήσεις του μεταβατικού σταδίου θα διαρκέσουν ως τις 10 Ιουλίου. Στις προπονήσεις θα βρεθούν και παίκτες της εφηβικής ομάδας, τους οποίους θα τσεκάρει το τεχνικό τιμ για την επόμενη χρονιά.

 

To Top