Χωρίς κατηγορία

Κλείστε πρώτα τις συμφωνίες με τον επενδυτή και μετά κάντε δηλώσεις!

Η υπομονή του κόσμου, εάν δεν έχει εξαντληθεί, βρίσκεται σίγουρα στα όρια της, εξαιτίας της παρατεταμένης αγωνιστικής, διοικητικής κρίσης, τα συσσωρευμένα χρέη των 32 εκατομμυρίων ευρώ, τα “εγκλήματα” των προηγούμενων χρόνων, από τα “χαστούκια” μέσα στο γήπεδο, που καθήλωσαν την ομάδα στην 17η θέση.

Εδώ και χρόνια, πρόσωπα, θεσμοί έχουν αμφισβητηθεί, ειδικά από τη στιγμή που ο Άρης γεύτηκε το πικρό ποτήρι “επενδυτών” τύπου Ζαχουδάνη, αλλά και την κακοδιαχείριση των “δικών” του παιδιών.

Μόνο η διοίκηση του Άρη γνωρίζει σήμερα εάν υπάρχουν επενδυτές προ των πυλών ή έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία του Ηλιάδη με επιχειρηματία της Ελλάδας ή του εξωτερικού, ποιος είναι αυτός και εάν εγγυάται την ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα του συλλόγου.

Κανείς δεν δικαιούται, όμως, μέσα σε αυτό το περιβάλλον, όπως έχει διαμορφωθεί στους κίτρινους, να παίζει με την υπομονή του κόσμου, ειδικά σε ένα τεράστιας σημασίας θέμα, όπως είναι η έλευση ενός επενδυτή στην ΠΑΕ Άρης, ικανού να αλλάξει σελίδα στον σύλλογο. Πόσο μάλλον, οι άνθρωποι που έχουν τις τύχες της ΠΑΕ στα χέρια τους… Αυτοί τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί, αποφεύγοντας ερασιτεχνικούς χειρισμούς.

Είναι άκαιρο, άκυρο έως και επικίνδυνο ειδικά αυτές τις μέρες να κυοφορείται ελαφρά τη καρδία μια “επενδυτολογία”, τη στιγμή που 24 ώρες πριν ο Άρης έχασε μια σημαντική δικαστική μάχη που αφορά την βιωσιμότητά του.

Πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι ειδικά τώρα το στόμα πρέπει να μένει κλειστό και να μιλούν όλοι με πράξεις! Δεν εξυπηρετεί κανέναν δηλώσεις που δημιουργούν προσδοκίες στον κόσμο, επιφέρουν επιπλέον πίεση στην ίδια (όποια κι αν είναι) διοίκηση, εξαντλούν τα όρια της υπομονής των φιλάθλων…

Ακόμη κι αν την Πέμπτη ή τη Δευτέρα πέσουν οι υπογραφές με τον υποψήφιο επενδυτή του Άρη, η ουσία του σχόλιου αυτού και των επισημάνσεων δεν αλλάζει. Αντίθετα αποκτά μεγαλύτερη αξία.

Με απλά λόγια; “Κλείστε πρώτα τις συμφωνίες με τον επενδυτή και μετά κάντε δηλώσεις”! Όχι… προαναγγελίες, αλλά ανακοινώσεις!

To Top