ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλειστά χαρτιά από τους Σουηδούς για Σούντγκρεν

Οι τελικές επαφές με την ΑΪΚ Στοκχόλμης έχουν απομείνει προκειμένου ο Ντάνιελ Σούντγκρεν να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα” από τη νέα σεζόν και να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Άρη! Η αισιοδοξία στους κιτρινόμαυρους είναι συγκρατημένη, την ώρα που οι Σουηδοί κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Κλειστά χαρτιά σε μια περίοδο, όπου δικαιολογημένα, δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά προσεκτικοί χειρισμοί.  Είναι χαρακτηριστικό ότι σε επικοινωνία που υπήρξε με την πλευρά της ΑΙΚ και συγκεκριμένα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Μπιορν Βέστρομ, ο οποίος μίλησε με την πλευρά των κιτρινόμαυρων, κάθε κουβέντα ήταν προσεκτική.

“Αυτό που έχω να πω είναι ότι σήμερα ο Σούνγκρεν είναι μαζί μας, είναι παίκτης της ομάδας μας και έχει συμβόλαιο με εμάς” είπε χαρακτηριστικά σε ερώτηση του Yellow Radio, ενώ στις φήμες που υπάρχουν και στο τι ισχύει σχετικά με την ρήτρα του παίκτη απάντησε: “Δεν έχω να πω κάτι για το ενδιαφέρον του Άρη, το ίδιο ισχύει και για την ρήτρα. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο”.

Σε κάθε περίπτωση, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ έχουν την διάθεση και τον χρόνο να προχωρήσουν στο τελικό στάδιο τις συζητήσεις για την μετάβαση του Σούντγκρεν από τα κιτρινόμαυρα της ΑΙΚ σε αυτά του Άρη…

To Top