ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυνική ομολογία Μαρινάκη: “Έδωσα… δανεικό σε Σαββίδη, Μελισσανίδη τον… Θωμά (της παράγκας)”!

Από το μεσημέρι της Πέμπτης έχει γίνει πολύς λόγος για την συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου… “Σεντόνια” έχουν γραφτεί, αλλά ως δια μαγείας έχει αποσιωπηθεί η κυνική ομολογία για τον… δανεισμό του Μητρόπουλου, του Θωμά… Ναι, του “αρχιερέα” της παράγκας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ούτε τα συμβατικά μέσα, ούτε του… χαλίφη, μπήκαν στον κόπο να φωτίσουν μια ομολογία, που εξηγεί πολλά και καταρρέει σαν χάρτινο πύργο το αφήγημα της “εξυγίανσης” και όλα τα υπόλοιπα αστεία της χαλιμάς περί μαχητών του ΠΟΚ κ.α. φαιδρά.

Είχε μεγάλο ενδιαφέρον η ανάλυση του “πως φτάσαμε εδώ” με την οικογένεια Κόκκαλη, αλλά κυριάρχησε η ατάκα για τον δανεικό… Θωμά Μητρόπουλο σε Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη. Πρώην “συμμάχων” που τελικά λένε ότι είναι στα… χαρακώματα! Όλοι οι μεγάλοι έχοντας το χρήμα να τους ενώνει είναι δυστυχώς για τον απλό λαό στην ίδια “βάρκα”.

Εξήγησε ότι η κόντρα του με τον Σωκράτη Κόκκαλη ξεκίνησε όχι λόγω των επιπλέον χρεών που ανακάλυψε από τότε που ανέλαβε την ΠΑΕ, αλλά λόγω της διάθεσης του πρώην προέδρου να κάνει συμμαχίες, ακόμη και με εχθρούς του Ολυμπιακού λόγω επιχειρηματικών συμφερόντων. Κάπου εκεί υπογράμμισε ότι ως “έμψυχο αντάλλαγμα” δόθηκε… δανεικός σε Ιβάν και Μελισσανίδη, ο Θωμάς Μητρόπουλος, ο οποίος “μας προκάλεσε μεγάλη ζημιά”.

Εδώ κολλάει το τραγούδι της “κιτρινόμαυρης” Κατερίνας Στανίση: “Δεν άκουσα. Πώς είπατε; Ορίστε; Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε; Μην απορείς που σου μιλάω στον πληθυντικό έτσι έχω μάθει εγώ σε ξένους να μιλάω. Μη μου μιλάς για μια αγάπη απ’ το παρελθόν γιατί ζηλεύεις που τώρα άλλον αγαπάω”.

To Top