Κλειστό συμβόλαιο (104.000 ευρώ) με Πουλίδο, περίεργα παιχνίδια του ατζέντη

Ο Άρης προσπαθεί κάτω από δύσκολες συνθήκες και χωρίς αδειοδότηση, άρα με περιορισμένο πεδίο μεταγραφικής δράσης να δημιουργήσει ένα ρόστερ ανταγωνιστικό και ικανό να σταθεί με αξιοπρέπεια και φιλοδοξίες στο νέο πρωτάθλημα.

Ήδη υπάρχουν πολλές συζητήσεις και ανοιχτά μέτωπα στο πλαίσιο της ενίσχυσης με παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληξαν (π.χ. Αγκάνθο) ή αυτών που αποτελούν εν δυνάμει μεταγραφικούς στόχους.

Σε ότι αφορά το θέμα του Ρούμπεν Πουλίδο, όπως τίθεται από την πλευρά του ατζέντη που τον εκπροσωπεί (είναι ο ίδιος που μεταξύ άλλων έφερε στη Θεσσαλονίκη την… Μπενφίκα Β’, αντί για την πρώτη ομάδα για φιλικό με τον Άρη και στενό συνεργάτη του πρώην διευθύνοντα συμβούλου Αντώνη Ζαμπέτα) παρουσιάζεται τελευταία μια περίεργη τακτική που γεννάει ερωτηματικά για τους σκοπούς και το γενικότερο τάιμινγκ.

Τα πράγματα στο θέμα Πουλίδο είναι ξεκάθαρα, μια και ο Ισπανός έχει υπογεγραμμένο διετές κλειστό συμβόλαιο, με αποδοχές 94.000 ευρώ πέρσι και 104.000 ευρώ φέτος. Για τους κίτρινους δεν τίθεται θέμα να μπουν σε μια οποιαδήποτε άλλη συζήτηση, πλην της εγγύησης για την εξόφληση των οφειλών τους προς τον 34χρονο αμυντικό.

To Top