Νέο μπαράζ συζητήσεων για Αγκάνθο (κυρίως) και Κοέλιο, παράταση για την οριστική συμφωνία

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο των Αγκάνθο, Kοέλιο, Πουλίδο είχε την Δευτέρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης.

Σε αυτό το νέο ραντεβού σημειώθηκε ένα νέο μπαράζ συζητήσεων με αφορμή τις προτάσεις που έχει κάνει ο πρόεδρος των κίτρινων αναφορικά (κυρίως) με την επέκταση του συμβολαίου του Νταβίντ Αγκάνθο. Ο Ισπανός έχει στα χέρια του προσύμφωνο (200.000 ευρώ) το οποίο έχει συνάψει με την διοίκηση Ψηφίδη, ωστόσο έχουν τεθεί κάποιοι όροι που αφορούν στις συμμετοχές του παίκτη, καθώς στη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν έχασε πολλά παιχνίδια από τιμωρίες και τραυματισμούς.

Όπως σημειώνουμε σε άλλο ρεπορτάζ, η ΠΑΕ αφενός θέλει να προασπίσει τα συμφέροντα του συλλόγου,  αφετέρου να δώσει κίνητρα –κυρίως- στον Αγκάνθο ο οποίος αποτελεί και το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας.

Πάνω σε αυτήν τη βάση έγινε η νέα συζήτηση. Έγιναν προτάσεις κι αντιπροτάσεις, χωρίς να να υπάρχει οριστική συμφωνία και με τις εξελίξεις να μετατίθεται για τις επόμενες μέρες.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την περίπτωση του Νούνο Κοέλιο και αυτή μπήκε στο τραπέζι. Η προσπάθεια που γίνεται είναι να παραμείνει στην ομάδα ο Πορτογάλος ως ανανέωση (ο Άρης έχει δικαίωμα για τέσσερις) και όχι ως μεταγραφή (έχει δικαίωμα για τρεις).

Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει γενικά η αίσθηση ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή στο τέλος. Οι δυο πλευρές (διοίκηση και ατζέντης) ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα επόμενα 24ωρα.

To Top