ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλεώπας: “Άδικο να πληρώσει ο Καρυπίδης τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ”

Ο πρόεδρος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Άρης, Λάκης Κλεώπας και εκκαθαριστής της, μίλησε για τα όσα τράβηξε ο κιτρινόμαυρος σύλλογος τα τελευταία χρόνια, καθώς και για το ότι όλα έγιναν νομότυπα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το ότι ανέλαβε πρόεδρος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Άρης:

Εκείνη την στιγμή έπρεπε όλοι να βοηθήσουμε. Δεν αναλάμβανε κανένας και μετά από προτροπή του φίλου μου, Σπύρου Χριστοφορίδη δέχθηκα να συμφωνήσω. Ανέλαβα πρόεδρος και εκκαθαριστής και τρέχουμε συνεχώς. Μου ήρθε τώρα νέο χαρτί από δικαστήριο να πάω σαν μάρτυρας για τον κ.Αθανασιάδη, τον κ.Σκόρδα και τους υπόλοιπους.

Για την εκκαθάριση:

Η εκκαθάριση ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Άλλοι με κατηγορούσαν, άλλοι μου λέγαν συγχαρητήρια. Προχώρησε η εκκαθάριση, όλα έγιναν νομότυπα και φτάσαμε στο τέλος του οικονομικού και μένει το κομμάτι του Ρυσίου. Δεν μπορεί να κλείσει η εκκαθάριση αν δεν κλείσει αυτό το θέμα.

Για το θέμα του Ρυσίου:

Έγινε ήδη ένας πρώτος πλειστηριασμός στις 600.000 και δεν παρουσιάστηκε κανείς. Είναι ένα υπερβολικό ποσό για αυτές τις εγκαταστάσεις, Από εκεί και πέρα θα μπορούσαν να μειώσουν την τιμή για να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση. Δεν ασχολείται κανείς με αυτό το θέμα. Με το που τελειώνει το θέμα αυτό τελειώνει και η εκκαθάριση. Έχουν τελειώσει τόσες εκκαθαρίσεις, έτσι θα είχε τελειώσει και αυτή. Δεν υπάρχει καμία άλλη υπόθεση εκτός από το Νέο Ρύσιο.

Ενώ συνέχισε:

Ο Άρης είναι μία από τις πέντε μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με μία ιστορία παλαιότερη από τις περισσότερες από αυτές. Με φιλάθλους που αγαπάνε τον Άρη. Το έχω συζητήσει και με τον κ.Καρυπίδη. Εκείνος έχει μπλεχτεί σε μία ιστορία που έπρεπε να είχε λυθεί και να είχε τελειώσει. Είναι άδικο να πληρώνει τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ Άρης. Έχω να μιλήσω μαζί του προ του Corona Virus και είμαι στην διάθεση να βοηθήσω σε οτιδήποτε μπορώ για να βρεθεί μία λύση.

Για την διαδρομή του ως μέλος του Άρη:

Είμαι μέλος του Άρη από το 1962, με έγραψε ο Νίκος ο Καμπάνης που ήταν οικογενειακός φίλος. Ο Παππούς μου ο Παρασκευαίδης ήταν πρόεδρος στην δεκαετία του 30′. Είχα βοηθήσει όσο μπορούσε το 1979 με το μπαράζ με τον Μενέλαο Χατζηγεωργίου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να υπάρχει ενότητα πάνω από όλα.

To Top