ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλεώπας: «Τρέχουμε για να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση»

Ο υπό εκκαθάρισης πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάκης Κλεώπας, μίλησε για την πορεία της εκκαθάρισης, τα εμπόδια που προκύπτουν, αλλά και για τους ισολογισμούς.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YellowRadio 92,8

Για τη χθεσινή συνάντηση: «Πρώτα περιμένουμε το καινούργιο δικαστήριο που θα γίνει την επόμενη Πέμπτη. Μετά έρχεται η Γ.Σ. στις 16 Μαρτίου και βάλαμε μπρος το πρόγραμμα για να έχουμε τελειώσει μέχρι το τέλος του Μαιου. Θεωρώ πως ό,τι εμπόδιο και να μας παρουσιαστεί, θα το ξεπεράσουμε και θα είμαστε συνεπείς προς την ιστορία και τους φιλάθλους του Άρη. Όποιος καθυστερεί αυτή την υπόθεση κάνει κακό στον Άρη. Εμείς θέλουμε να σώσουμε τον Άρη. Θέλουμε να βοηθήσουμε για την ιστορία της ομάδας και για τον κόσμο που συνεχώς φωνάζει για την ομάδα».

Για την εκκαθάριση: «Ο κ. Καρυπίδης είπε πως αναλαμβάνει ολόκληρη την εκκαθάριση. Υπάρχει μέσα στο συμφωνητικό. Κάτι που μας επανέλαβε και στη συνάντηση μας χθες ο εκπρόσωπος του ο κ. Μαστρογιάννης»

Για τους ισολογισμούς: «Έχει υπογραφεί και έχει πάρει πρωτόκολλο η έναρξη της εκκαθάρισης. Όλα αυτά είναι γραφειοκρατικά θέματα. Όταν αναλάβαμε δεν είχαμε πάρει τίποτα, ούτε πρακτικά συνεδριάσεων της ΠΑΕ απλά είχαμε κάποιους παλιούς ισολογισμούς που τους γνωρίζει ο κ. Ρούσσος. Δεν είχαμε παραλάβει τίποτα».

Για την εκκαθάριση που «τρέχει» τον τελευταίο καιρό: «Από την στιγμή που αποφασίστηκε να πάει ο Άρης στη Γ΄ Εθνική έχουν αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα τέσσερις άνθρωποι. Ο κ. Γαλανός, ο κ. Κάλας, ο κ. Αρβανιτίδης για λίγο και ο κ. Καρυπίδης. Η αρχή του ισολογισμού έχει υπογραφεί για την εκκαθάριση από μας στις 20 Μαΐου το 2015. Έχει πάρει αριθμό πρωτόκολλου και δεν υπάρχει πρόβλημα. Μην ξεχνάμε πως ο κ. Καρυπίδης υπέγραψε το συμφωνητικό μέσα στο Νοέμβριο. Μέχρι τότε είχε βάλει κάποια χρήματα και ακόμη βάζει στην ομάδα και στη συνέχεια υπέγραψε και το συμφωνητικό. Από κει και πέρα θα τρέξουμε για να τελειώσει άμεσα το θέμα».

To Top