«Κληρώνει» για Ελλάδα παρουσία Σάντος

Τον αντίπαλό της στα μπαράζ πρόκρισης για το Μουντιάλ μαθαίνει στις 15:00 η Ελλάδα και ούσα στο γκρουπ των ισχυρών θα περιμένει μία εκ των Σουηδίας, Γαλλίας, Ρουμανίας και Ισλανδίας να βρει στο δρόμο της.

Η «γαλανόλευκη» θα τοποθετηθεί στους ισχυρούς μαζί με την Πορτογαλία, την Κροατία και την Ουκρανία, ενώ απέναντι στο γκρουπ των αδυνάτων θα βρίσκονται η Σουηδία, η Γαλλία, η Ρουμανία και η Ισλανδία. Τα τέσσερα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 15 Νοεμβρίου και οι ρεβάνς στις 19 του μήνα. Η ομάδα που θα βγαίνει πρώτη στη διαδικασία της κλήρωσης θα είναι γηπεδούχος στις 15 Νοεμβρίου.

Στην Ελβετία ταξίδεψαν σήμερα το πρωί ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, Τάκης Φύσσας και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΠΟ, Μιχάλης Τσαπίδης. Ο Φερνάντο Σάντος βρίσκονταν στην Πορτογαλία και αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία της FIFA στη Ζυρίχη.

Στις μεταξύ τους συζητήσεις, οι διεθνείς προτιμούν ν΄ αποφύγουν κυρίως τη Γαλλία, αλλά και τη Σουηδία αν είναι δυνατόν, ενώ θεωρούν πιο βατές τις κληρώσεις με Ρουμανία και Ισλανδία.

Πηγή: www.sport-fm.gr

To Top