Σαλαμανής: «Είχαμε άγχος, σημαντικό να ξεκινάς με νίκη»

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος είχε χθες, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του Άρη με την Καβάλα ΄86, ο προπονητής των «κίτρινων», Ηλίας Σαλαμανής, ο οποίος στις δηλώσεις του στάθηκε στη σημασία αυτού του θετικού αποτελέσματος, αλλά και στις πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Αναλυτικά, τα όσα είπε: «Ήταν παιχνίδι πρεμιέρας και είναι σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας να ξεκινάς με νίκη. Τα καταφέραμε, αν και είχαμε άγχος και χάσαμε ευκαιρίες, πήραμε τη νίκη και κρατάμε μόνο αυτό. Χρειάζεται να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε για να βελτιωνόμαστε σε τομείς που χρειάζεται η ομάδα. Το επόμενο παιχνίδι είναι στις 3 Νοεμβρίου με τον Μέντεκα και πρέπει να είμαστε ακόμα πιο καλοί και πιο αποτελεσματικοί».

Από την πλευρά της, η αρχηγός των «κίτρινων», Ρία Κολλήγα, επεσήμανε: «Ήταν πρεμιέρα, είχαμε άγχος, αλλά κερδίσαμε. Κατά διαστήματα πιέσαμε πολύ και παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο. Κρατάμε τη νίκη και πρέπει να δούμε τον επόμενο αγώνα και να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμες και πιο καλές από σήμερα».

Πηγή: www.ariswomenfootball.blogspot.gr

To Top