“Κληρώνει” σήμερα για Αλεξανδρή

Είναι πολύ πιθανό το θέμα προπονητή στον Άρη να τελειώσει σήμερα. Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ θα πρέπει να αποφασίσει αν θα συμπορευθεί ή όχι με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή για την επόμενη χρονιά. Μέχρι στιγμής οι πιθανότητες δείχνουν να είναι μοιρασμένες.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής συζήτησαν χθες αρκετή ώρα για το πως θα πρέπει να κινηθεί η ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο, αν θέλει να είναι ανταγωνιστική παρά το χαμηλό μπάτζετ. Ο πρόεδρος άκουσε τον προπονητή, όμως οριστική συμφωνία δεν προέκυψε. Ούτε διαφωνία όμως.

Το οικονομικό είναι ένα θέμα που μόνο αμελητέο δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι είναι. Στον Αλεξανδρή οφείλονται χρήματα από το φετινό συμβόλαιο, όπως και στον Σωτήρη Μανωλόπουλο και στο υπόλοιπο τεχνικό τιμ. Συν τοις άλλοις, στον Αλεξανδρή (φέρεται να) έχει προταθεί σημαντική μείωση αποδοχών, την οποία ο Έλληνας τεχνικός (φέρεται να) αποδέχεται με την προϋπόθεση να επεκταθεί το συμβόλαιό του.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν μια διοίκηση διορισμένη από το πρωτοδικείο και με… άπειρα ανοικτά θέματα, επιθυμεί η πρώτη της κίνηση να αφορά επέκταση συμβολαίου ενός “υπαλλήλου” της. Αυτό θα συζητηθεί στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο και αναλόγως θα αποφασίσει η νέα διοίκηση αν θα δώσει το χρίσμα ή όχι στον Αλεξανδρή.

 

To Top