Πρώτα η μάχη της άδειας και μετά… «κούρεμα» 40% στο μπάτζετ

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχοντας στα χέρια από την περασμένη Δευτέρα την… «λαϊκή εντολή», μετά την πρόταση που κατέθεσε καλείται να κάνει τα λόγια της πράξεις, μέσα σε ένα εξόχως δύσκολο και πιεστικό περιβάλλον από κάθε άποψη.

Βασική προτεραιότητα είναι το θέμα της αδειοδότησης, σε μια μάχη, όπου ξεκίνησε με… απώλειες, μετά την αρνητική εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες εκείνες προκειμένου να αλλάξουν τα δεδομένα σε ότι αφορά το πλάνο βιωσιμότητας και με βάση την εικόνα που υπάρχει από την Αλκμήνης το θέμα αυτό αναμένεται να ξεπεραστεί εντός των επόμενων ημερών.

Παράλληλα, και πρέπει να σημειωθεί αυτό, ότι οι Φατί, Ντίκο απέσυραν τις προσφυγές τους (το άλλο «αγκάθι» της αδειοδότησης) με την προϋπόθεση ότι θα τους καταβληθούν τα οφειλόμενα. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει τότε είναι δεδομένο ότι θα τις… επαναφέρουν. Στο θέμα αυτό έγιναν και χθες κάποιες επαφές ώστε να κλείσει στην παρούσα φάση θετικά.

Από κει και πέρα έρχεται το αγωνιστικό, με την προϋπόθεση, ότι θα έχει κλείσει το κεφάλαιο της αδειοδότησης. Με ρυθμιστή των εξελίξεων τον Γιάννη Κόντη, θα δρομολογηθούν όλες οι επόμενες κινήσεις. Αυτός είναι ο άνθρωπος που θα συντονίσει τις ενέργειες της κίτρινης ΠΑΕ, όπως σας έχει επισημάνει από την πρώτη στιγμή το PRESSARIS.

 

Πρώτος στόχος του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ είναι η άμεση μείωση του μπάτζετ πάνω από 40%! Δηλαδή από τα περίπου 5,8 με 6 εκατομμύρια ευρώ, που ήταν πέρσι αναμένεται να πέσει στα 3,5 εκατ. ευρώ. Ένα λεπτό σημείο, μια και ο στόχος είναι να μην μειωθεί και η ανταγωνιστικότητα της ομάδας. Ένα δύσκολο εγχείρημα.

Σημαντικό ρόλο, φυσικά, στην υλοποίηση του αγωνιστικού θα παίξουν ο Μανέλ Φερέρ στην ισπανική αγορά και ο Αρτούρ Φερνάντες στην πορτογαλική, οι οποίοι είναι οι μάνατζερ που θα διαδραματίσουν πολύ σημαντικό ρόλο στις μεταγραφές. Ταυτόχρονα, θα υπάρξει συνεργασία με την εταιρεία «Traffic» από την Λατινική Αμερική.

Και οι τρεις συνεργασίες έχουν ως στόχο την απόκτηση νεαρών φιλόδοξων ποδοσφαιριστών, με χαμηλά συμβόλαια…
Όπως, πάντως, σημειώνουν στην Αλκμήνης, μια και οι συνειρμοί είναι εύλογοι με την προσπάθεια που έγινε το πριν έξι χρόνια, ότι σε σχέση με εκείνο το ξεκίνημα, αυτήν τη φορά, στο φετινό ρόστερ θα είναι έντονο το ελληνικό στοιχείο, είτε από το υπάρχον δυναμικό, είτε από την προώθηση παικτών από την Κ20.

To Top