Κλοπ: “Δεν ξέρω αν μας στηρίζει όλη η Αγγλία, ίσως ο Πεπ ξέρει καλύτερα…”

Ο Γιούργκεν Κλοπ απάντησε στους ισχυρισμούς του Πεπ Γκουαρδιόλα περί στήριξης όλου του φίλαθλου κόσμου της Αγγλίας προς τη Λίβερπουλ για τον φετινό τίτλο και τόνισε πως δεν χάνουν την πίστη τους, παρά τη διαφορά με τη Σίτι.

“Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό γιατί πηγαίνουμε στις έδρες των αντιπάλων μας και δεν το καταλαβαίνουμε εμείς, οπότε ίσως εκείνος ξέρει πολύ καλύτερα από εμάς.

Πάντως, έχει να κάνει και με την ένταση της στιγμής και πόσο επηρεασμένος είσαι από το ματς… Κι εγώ βγήκα και είπα «η Τότεναμ παίζει όπως παίζει και είναι 5η», αλλά σέβομαι τρομερά τον Κόντε. Και είπα αλήθεια, όπως αλήθεια είπε και ο Πεπ για το ένα πρωτάθλημά μας σε 30 χρόνια…“, δήλωσε αρχικά ο Γερμανός προπονητής.

Όσο για τη διαφορά από την πρωτοπόρο Σίτι, ανέφερε: “Έχουμε ακόμα τρία ματς και πιστεύουμε. Γιατί να πω στους παίκτες ότι τελείωσε;

Έχει σημασία να το κοιτάς από τη σωστή οπτική. Εμείς επιλέγουμε να σκεφτόμαστε ότι θα μπορούσε η διαφορά να είναι στους έξι, να κερδίζαμε εμείς, να έχαναν αυτοί και να μειώθηκε η διαφορά στους τρεις βαθμούς. Οπότε συνεχίζουμε με αυτό”.

To Top