Κλοπ: «Χρειαζόμαστε συνέπεια»

Για την τωρινή αγωνιστική κατάσταση της Λίβερπουλ μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Παρά την νίκη 2-0 επί της Ρέιντζερς για το Champions League, ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθαρίζει πως η Λίβερπουλ ακόμη δεν βρίσκεται εκεί που θα έπρεπε να είναι. Οι «κόκκινοι», δεν έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα και αυτήν την στιγμή βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, με ένα λιγότερο παιχνίδι.

Στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Άρσεναλ, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του ψάχνει σταθερότητα σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. «Είπα πριν από ένα παιχνίδι πως αν εντοπίσουμε ένα πρόβλημα θέλουμε μια λύση αμέσως. Είμαστε ακόμα σε εξέλιξη για να βρούμε τον τρόπο επιστροφής. Επομένως, δεν μπορείτε να πείτε ότι επιστρέψαμε, χρειαζόμαστε συνέπεια», ανέφερε.

«Δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει βραχυπρόθεσμα. Πρέπει να είμαστε καλοί μέχρι να γίνουμε εξαιρετικοί. Ακόμα κι αν κερδίσεις ένα παιχνίδι, κάποιος θα σου αναφέρει ένα πρόβλημα από προηγούμενο αγώνα. Ξέρουμε πώς να παίζουμε ενάντια σε άλλες ομάδες. Ξέρουμε πώς να προετοιμαστούμε, αλλά τελικά το θέμα είναι πώς θα το εκτελέσουμε», πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχει σύστημα στον κόσμο που να μην έχει αδυναμία. Είτε με πέντε πίσω, με τρεις, με τέσσερις, όλα έχουν να κάνουν με το πώς αποδίδουμε και σε ποια ένταση. Αυτό αλλάζει τα πάντα», τόνισε ο Κλοπ.

To Top