ΚΜΑ: “Ο ΑΡΗΣ στην εντατική και ο κ. Ζαμπέτας μέρος του προβλήματος και υπεύθυνος για την κατάντια! Ας φέρει την πρόταση επενδυτή”

Με καυστική ανακοίνωση η Κοινωνία Μελών Άρη αναφέρεται στο θέμα ραδιοφωνικών δηλώσεων περί επενδυτή από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Αντώνη Ζαμπέτα.

Αναλυτικά:

“Παρακολουθούμε με αγωνία, ανησυχία και διακριτικότητα τα τεκταινόμενα στον αγαπημένο μας Σύλλογο. Μπροστά στην τεράστια ευθύνη των εξελίξεων η Κ.Μ.Α. αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα τα προβλήματα.

Ο ΑΡΗΣ μας βρίσκεται στην εντατική και ο κ. Ζαμπέτας είναι μέρος του προβλήματος αυτού. Είναι υπεύθυνος για την κατάντια του ΑΡΗ μας.

Ο κ. Ζαμπέτας ποτέ δεν μπήκε στον κόπο να μιλήσει επίσημα ή ανεπίσημα με μέλη του Δ.Σ. της Κ.Μ.Α.. Αν στο παρελθόν μίλησε με πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Μ.Α. αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δείγμα συζήτησης.

Αν όπως διατυμπανίζει έχει βρει επενδυτή ώστε να σώσει τον ΑΡΗ μας, τον καλούμε να μας παρουσιάσει την πρόταση του επενδυτή και εφόσον είναι ενδεδειγμένη για το καλό του ΑΡΗ εμείς θα είμαστε μαζί του. Διαφορετικά όλα αυτά θεωρούμε πως είναι πυροτεχνήματα.

Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να συνεχίζει να παίζει με τον ΑΡΗ μας.

Θα διασφαλίσουμε το καλό του αγαπημένου μας συλλόγου με οποιοδήποτε κόστος”.

To Top