Χρηματικά πρόστιμα στην ΚΑΕ ισόποσα με ένα συμβόλαιο παίκτη στις πρώτες 9 αγωνιστικές!

Τα όρια της αυστηρότητας εξαντλεί κάθε φορά που βλέπει… Άρη ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ με αποτέλεσμα οι κίτρινοι στις πρώτες εννιά αγωνιστικές να μετρούν ήδη δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικά πρόστιμα ύψους 22.250 ευρώ, περισσότερα από ένα συμβόλαιο παίκτη της ομάδας!

Οι κίτρινοι τιμωρήθηκαν με 4.950 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στον αγώνα με την ΑΕΚ και τα δύο πανό που αναρτήθηκαν για τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Την εντολή για να καταγραφούν την έδωσε – ποιος άλλος; – ο διαιτητής Καρακατσούνης, αυτός που τιμωρήθηκε σιωπηρά (πάντα…) από την ΚΕΔ για ανεπαρκή διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αν προστεθεί και το πρόστιμο ύψους 17.300 ευρώ από τα όσα είχαν καταγράψει οι ανεκδιήγητοι Αναστόπουλος, Καρακατσούνης, Παναγιώτου στον αγώνα που αδίκως διακόπηκε, τότε οι κίτρινοι μετρούν ήδη σε πρόστιμα 22.250 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί (ίσως υπερβαίνει κιόλας) το συμβόλαιο του Γκίκα, του Μούρτου και του Ριντ!

Αυτά τα χρήματα παρακρατούνται από τον ΕΣΑΚΕ, είτε από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, είτε από την χορηγία του ΟΠΑΠ, έσοδα που είναι ούτως ή άλλως “μετρημένα” και μειωμένα (του ΟΠΑΠ) σε σχέση με πέρσι.

Αν συνυπολογίσει κανείς τη ζημία από τα δύο εντός έδρας κεκλεισμένων των θυρών, τότε πολύ πιθανό το συνολικό να αγγίζει δύο τέτοια συμβόλαια της ομάδας!

To Top