Κοέλιο: “Ακόμη το πιστεύουμε”

O Νούνο Κοέλιο μέσω της πορτογαλικής ιστοσελίδας «Maisfutebol» αναφέρθηκε στα γεγονότα του Άρη…

Ο ποδοσφαιριστής του Αρη αναφέρει: «Από την τελευταία φορά που έγραψα εδώ συνέβησαν πολλά τόσο για μένα όσο και για την ομάδα μου, τον Αρη. Ξεκινώντας από τη στιγμή που με σημάδεψε περισσότερο το τελευταίο διάστημα.

Παίζοντας στην έδρα μας μπροστά στους οπαδούς μας ένα από τα κυριότερα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος (Αρης-Παναθηναϊκός) έπρεπε να κερδίσουμε για να ξεφύγουμε από την ζώνη του υποβιβασμού.

Έχοντας χάσει πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, έπειτα από 90 λεπτά και μετά από ένα κόρνερ πέτυχα το γκολ της νίκης. Ήταν το πρώτο μου γκολ μετά από εφτά χρόνια. Το τελευταίο το είχα πετύχει με την εθνική U20 κόντρα στην Αγκόλα. Το γκολ είχε ιδιαίτερη γεύση για τον Αρη λόγω της σημασίας του αγώνα και της χρονικής στιγμής γιατί ήταν κοντά στο τελικό σφύριγμα.

Πέρασαν 15 μέρες και επανήλθα στο σκοράρισμα. Αυτή τη φορά μόλις στο δεύτερο λεπτό, σε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό που έπρεπε να κερδίσουμε. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή είμαστε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Έχοντας μείνει μόλις τρία παιχνίδια και παρά τη δύσκολη κατάσταση ακόμα πιστεύουμε».

To Top