Κοέλιο: “Δεν σκέφτομαι την Μπενφίκα, στο μυαλό μου να βοηθήσω τον Άρη”

Η αποχώρηση των Τσάβι Γκαρσία και Βίτσελ από την Μπενφίκα, δύο παικτών που αγωνίζονται στο κέντρο, έδωσε την ευκαιρία στον πορτογαλικό Τύπο για την ανάπτυξη σεναρίων περί επιστροφής του Νούνο Κοέλιο τον Ιανουάριο, όμως ο παίκτης του Άρη διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει τέτοια πιθανότητα.

Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος, που αρχίζει και δείχνει την ποιότητά του μέσα στο γήπεδο με τη φανέλα του Άρη, μιλώντας στο σάιτ “zerozero.pt” τόνισε πως “και οι δύο (Γκαρσία, Βίτσελ) είναι πολύ μεγάλοι παίκτες, που αγωνίζονται στην ίδια θέση με μένα, αλλά δεν σκέφτομαι ότι αυτοί είχαν την ευκαιρία να δείξουν ότι αξίζουν. Δεν αξίζει πλέον να το σκέφτομαι…” και πρόσθεσε: “Αυτό που σκέφτομαι είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στον Άρη και να επιστρέψω δυνατότερος στο τέλος της χρονιάς για να διεκδικήσω μια ευκαιρία στην Μπενφίκα”.

Η εφημερίδα “Record” αναφέρει επίσης πρόσθετες δηλώσεις του Κοέλιο, ο οποίος τόνισε πως “θέλω να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, να βοηθήσω την ομάδα μου τον Άρη, που είναι από τις πιο ιστορικές στην Ελλάδα και έχει πολύ κόσμο από πίσω της και να βελτιωθώ σαν ποδοσφαιριστής”.

 

To Top