Κοέλιο και περίπλοκη χρονιά

Στην ιστοσελίδα «vavel.com» μίλησε ο Νούνο Κοέλιο για την εμπειρία του στην Ελλάδα και τον Αρη, το στόχος της επιστροφής του στην Μπενφίκα αλλά και τη συνεργασία το με τον Λούκας Αλκαράθ.

Αναλυτικότερα ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δήλωσε:

Για τη φετινή σεζόν σε προσωπικό επίπεδο: «Η χρονιά εξελίσσεται καλά, παίζω συνέχεια κάτι που ήταν στόχος μου όταν αποφάσισα να έρθω  στην Ελλάδα για να αγωνιστώ στον Αρη. Σε συλλογικό επίπεδο τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Για την ομάδα είναι μία περίπλοκη χρονιά».

Για το αν θα ήθελε η σεζόν 2013-14 να τον βρει στο Ντα Λουζ: «Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο με την Μπενφίκα και δεν μπορεί να είναι άλλος ο στόχος μου αλλά ξεκάθαρα δεν εξαρτάται μόνο από εμένα και ο σύλλογος έχει τον τελευταίο λόγο».

Για την εμπειρία της συνεργασίας με τον Λούκας Αλκαράθ: «Ο Λούκας μου άφησε πολύ καλές αναμνήσεις και πραγματικά λυπήθηκα που δεν παρέμεινα περισσότερο υπό τις οδηγίες του, γιατί η ομάδα βελτιωνόταν πολύ».

Για το τι θα μπορούσε να προσφέρει ο προπονητής της Γρανάδα στην ομάδα: «Ο Λούκας είναι ένας προπονητής πολύ δυνατός στην τακτική και μέσα σε δύο μήνες που δουλέψαμε μαζί η ομάδα βελτιώθηκε στην πειθαρχία και την οργάνωση».

To Top