ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κοέν: “Δεν επιτρέπεται ούτε λεπτό χαλάρωσης”

Ο Τζέικ Κοέν είπε τα πράγματα με το όνομά τους για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δεν επιτρέπεται ούτε λεπτό χαλάρωσης μέσα στο ΣΕΦ, ενώ υπογράμμισε πως ο ημιτελικός κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό θα μπει στο μυαλό τους από αύριο το απόγευμα και μετά.

Ο Ισραηλινός φόργουορντ – σέντερ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ υπογράμμισε: “Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που ανήκει στο τοπ ευρωπαϊκό επίπεδο και σαφώς η αποστολή μας είναι δύσκολη. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ του. Εμείς από την πλευρά μας προετοιμαστήκαμε πολύ καλά. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε το πλάνο μας για 40 λεπτά, αφού απέναντι σε τόσο δυνατές ομάδες, δεν επιτρέπεται ούτε λεπτό χαλάρωσης. Πρέπει να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου, να τον κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ και να κερδίσουμε τη μάχη των ριμπάουντ, για να κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας για ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Αναφορικά με τη διπλή αποστολή του Άρη στην Αθήνα μέσα στο επόμενο τετραήμερο, ο 25χρονος φόργουορντ – σέντερ σχολίασε: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε… δύο αγώνες ταυτόχρονα. Ένα από τα κλειδιά της φετινής πορείας μας είναι ότι βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έτσι, αυτήν τη στιγμή στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και σ’ αυτήν έχουμε ρίξει όλο το βάρος».

Όσο για τα Χριστούγεννα στην Αθήνα, λόγω των δύο αγώνων με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο Κοέν είπε: «Σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο, όμως είναι μέρος της δουλειάς μας και πρέπει να το δεχτούμε. Είναι πολύ καλό που η διοίκηση μερίμνησε για να βρεθούν οι οικογένειες των παικτών και του σταφ στην Αθήνα. Είναι μία κίνηση που δείχνει ότι η διοίκηση σκέφτεται και την ανθρώπινη πλευρά όσων απαρτίζουν την ομάδα».

To Top