ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρίφτης: “Αγώνας υψηλών απαιτήσεων, πρέπει να έχουμε υψηλά επίπεδα ενέργειας”

Ο Δημήτρης Πρίφτης χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υψηλών απαιτήσεων και περιμένει να έχει η ομάδα του υψηλά επίπεδα ενέργειας για να διατηρηθεί μέσα στο παιχνίδι και να διεκδικήσει τη νίκη στο ΣΕΦ.

Ο τεχνικός του Άρη μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τόνισε: “Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα υψηλών απαιτήσεων, απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός έχει πλούσιο ρόστερ, το οποίο του επιτρέπει να καλύπτει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό”.

Συνεχίζοντας ο Πρίφτης επεσήμανε: “Προβλήματα αντιμετωπίζουμε κι εμείς, με τους Ξανθόπουλο και Τσούπκοβιτς, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Αθήνα αλλά είναι αμφίβολο αν θα τους έχουμε στη διάθεσή μας στους αγώνες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Για να ανταπεξέλθουμε στο ΣΕΦ, πρέπει να έχουμε υψηλά επίπεδα ενέργειας, να προσεγγίσουμε τον αγώνα αμυντικά και να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να επιβάλλει τον ρυθμό του. Επίσης η μάχη των ριμπάουντ και τα λάθη θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης”.

 

To Top