ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοινή απόφαση το εξωτερικό για νέο προπονητή, καταλήγουν και προχωρούν τις επαφές…

Η… στροφή προς το εξωτερικό για τον διάδοχο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του Άρη, είναι από κοινού απόφαση των Καρυπίδη-Χαριστέα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Τόσο ο ισχυρός άνδρας του Άρη, όσο και ο νέος αθλητικός διευθυντής των “κιτρινόμαυρων” έκριναν πως μία επιλογή εκτός Ελλάδας, θα είναι η ιδανική αυτή τη στιγμή για να διαχειριστεί την ομάδα.

Οι ποιοτικές επιλογές άλλωστε από την Ελλάδα ήταν λίγες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και η αλήθεια είναι πως δεν κάνουν… γκελ στον κόσμο. Συν τις άλλοις, θέλουν να δώσουν μία φιλοσοφία στην ομάδα εντελώς διαφορετική από την ελληνική, την οποία και δοκίμασε ο Άρης με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του, από τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Άγγελος Χαριστέας, εκμεταλλευόμενος τον “κύκλο” του στο εξωτερικό και κυρίως σε Ολλανδία και Γερμανία, έχει κάνει ορισμένες επαφές, ώστε να διαμορφώσει μία σχετική λίστα, από την οποία θα αναζητηθεί ο “εκλεκτός”.

Επαφές γίνονται προκειμένου μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξει οριστικά κι επίσημα διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του Άρη.

Σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται ανεπίσημη κρούση προκειμένου να γίνουν ξεκάθαρες οι οικονομικές απαιτήσεις, ενώ άλλες περιπτώσεις είναι stand by καθώς υπάρχουν οι προδιαγραφές για άμεση συμφωνία.

Το ζητούμενο για τους Καρυπίδη και Χαριστέα είναι να παρθεί η κατάλληλη απόφαση και να επιλεχθεί ένας προπονητής που θα μπορέσει να διαχειριστεί το συγκεκριμένο ρόστερ, ειδικά από τη στιγμή που δεν θα έχει την ευχέρεια για διορθωτικές αλλαγές, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

 

To Top