ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι πέντε χαμένοι βαθμοί και τα τρία ντέρμπι που ακολουθούν μέσα σε ένα μήνα!

Η εκκίνηση του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ δεν ήταν η αναμενόμενη με τους “κιτρινόμαυρους” να πετούν πέντε βαθμούς στις πρώτες δυο αγωνιστικές!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Και μάλιστα απέναντι σε αντιπάλους, όπως ο ΟΦΗ και ο Βόλος, όπου το εξάποντο ήταν υποχρεωτικό, καθώς το επίπεδο των δύο ομάδων σε καμία των περιπτώσεων δεν δικαιολογεί το κακό ξεκίνημα του Άρη. Αντιθέτως, μόλις ένας βαθμός, με μία ισοπαλία και μία ήττα σε δύο αναμετρήσεις…

Πλέον, το πρόγραμμα δυσκολεύει σημαντικά για τους “κιτρινόμαυρους” που οφείλουν να καλύψουν άμεσα το χαμένο έδαφος βαθμολογικά, έχοντας μπροστά τους τρία ντέρμπι σε διάστημα ενός μήνα!

Στις 15 Σεπτεμβρίου ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, μία εβδομάδα αργότερα πηγαίνει στην Τούμπα για να παίξει με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική και υποδέχεται σερί Λάρισα και Ολυμπιακό (αρχές Οκτωβρίου) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”!

Ένα πρόγραμμα εξαιρετικά δύσκολο στο οποίο οι “κιτρινόμαυροι” πρέπει να συγκεντρώσουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν, ειδικά μετά τις δύο γκέλες στις δύο πρώτες αγωνιστικές….

To Top